Autostrada A3

Joi, 27 Iulie 2023 | Intern

Moment istoric: România depășește borna celor 1.000 km de drum de mare viteză

Lotul Nușfalău - Suplacu de Barcău, parte din Autostrada A3, este aproape finalizat. Cu cei aproape 14 kilometri ai acestui tronson, România depășește borna celor 1.000 de kilometri de drum de mare viteză. Există, însă, și o veste mai puțin bună.
Miercuri, 22 Februarie 2023 | Intern

Autostrăzile A1, A2 și A3 vor fi lărgite la 3 benzi pe sens

Potrivit secretarului de stat în Transporturi, Ionel Scrioșteanu, autostrada A1 București - Pitești și două tronsoane din autostrăzile A2 și A3 vor fi lărgite la 3 benzi pe sens. Documentația de atribuire pentru elaborarea studiilor de fezabilitate a fost trimisă spre validare.
Joi, 27 Octombrie 2022 | Intern

A fost semnat contractul pentru finalizarea Autostrăzii A3 Chețani - Câmpia Turzii

Autotrada A3 Chețani - Câmpia Turzii, singurul tronson lipsă dintre Târgu Mureș și Cluj-Napoca, are un nou constructor. Acesta are la dispoziție 21 de luni să finalizeze cei 15.7 kilometri, aflați deja la un stadiu de 40%.
Miercuri, 12 August 2020 | Intern

Tronsonul de 5 kilometri de pe Autostrada A3 dintre Biharia și Borș va fi deschis circulației în 4 septembrie

Circulația rutieră pe tronsonul de 5 kilometri dintre Biharia și Borș din cadrul autostrăzii A3 va fi inaugurată în 4 septembrie. Tronsonul face legătura cu autostrada M4 din Ungaria.
Luni, 10 August 2020 | Intern

Imagini cu primele lucrări la autostrada A3 Târgu Mureș - Ungheni: tronsonul ar trebui finalizat până la sfârșitul anului 2021

Lucrările la tronsonul Târgu Mureș - Ungheni de aproape 5 kilometri din cadrul autostrăzii A3 București - Borș au început în recent și ar trebui finalizate până la sfârșitul anului viitor.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Tronsonul de 5 kilometri de pe Autostrada A3 dintre Biharia și Borș a fost finalizat: circulația va fi deschisă abia în toamnă

Lucrările la tronsonul de 5 kilometri dintre Biharia și Borș din cadrul autostrăzii A3 au fost finalizate, însă circulația rutieră va fi inaugurată cel mai probabil în toamnă, după stabilirea procedurilor de la granița cu Ungaria.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Intern

Stadiul lucrărilor la autostrăzi: încă 64 kilometri de pe A10 și A3 ar putea fi terminați până la sfârșitul anului

40 de kilometri din autostrada A10 Sebeș - Turda și aproximativ 24 de kilometri de pe autostrada A3 ar putea fi terminați până la sfârșitul acestui an, potrivit estimărilor făcute de Ministerul Transporturilor.
Vineri, 28 Decembrie 2018 | Intern

Autoritățile susțin că vor inaugura 102 kilometri de autostradă în 2019: pe listă se află Lugoj - Deva și Sebeș - Turda

Autoritățile promit că în 2019 vor inaugura circulația pe 43 de kilometri de pe autostrada A1 Lugoj - Deva, 41 de kilometri de pe autostrada A10 Sebeș-Turda și 18 kilometri de pe autosrada A3 Iernut-Chețani.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Intern

Lotul de 6.5 kilometri care unește autostrada A3 de București a fost inaugurat: soluție controversată pentru intrarea pe autostradă

Segmentul de autostradă de 6.5 kilometri care leagă Bucureștiul de Autostrada A3 a fost deschis vineri, însă semaforizarea intersecției în cruce în locul unui sens giratoriu generează controverse cu privire la blocaje în trafic.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Intern

România are încă 13.7 kilometri de autostradă: a fost deschis traficul rutier pe ruta Ungheni - Ogra - Iernut de pe A3

Traficul rutier pe tronsoanele Ungheni - Ogra și Ogra - Iernut cu o lungime totală de 13.7 kilometri a fost deschis oficial miercuri. Cele două tronsoane fac parte din autostrada A3.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Intern

România ar putea inaugura încă 20 de kilometri de autostradă în această săptămână: totalul va ajunge la numai 58 de kilometri în 2018

România ar putea deschide în această săptămână circulația pe încă 20 de kilometri de autostradă. Pe lista se află un lot de pe autostrada A3 București - Ploiești și două loturi de pe autostrada A3 Târgu Mureș - Câmpia Turzii.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Intern

Traseul autostrăzii A3 Transilvania a fost modificat: Braşovul va avea legătură directă cu Sibiul. Autostrada A10 dispare

Tronsonul Făgăraş - Sighişoara - Târgu Mureş din cadrul autostrăzii A3 Transilvania nu se va mai realiza, întrucât traseul a fost schimbat pe noua ruta Braşov - Sibiu - Sebeş - Turda.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Mai 2016 | Intern

Mai bine mai târziu decât niciodată: încep lucrările pentru 37 de kilometri de autostradă pe tronsonul Ogra - Câmpia Turzii din cadrul A3

Lucrările la trei tronsoane de autostradă cu lungimea totală de 37 de kilometri de pe A3 Bucureşti - Borş sunt pe punctul de a începe şi ar trebui finalizate cel târziu în septembrie 2017.
Joi, 18 Iunie 2015 | Intern

Autostrada București-Brașov: Guvernul nu găsește un constructor care să realizeze proiectul din fonduri proprii

Guvernul României nu a reușit să găsească un constructor pentru secțiunile rămase ale Autostrăzii București-Brașov. Problema este găsirea unei companii care să finanțeze pe cont propriu proiectul.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Intern

Ministrul Transporturilor: "Autostrada Comarnic - Braşov va fi gata peste patru ani"

Autostrada A3 Comarnic-Braşov va fi construită în patru ani, anunţă Ioan Rus, Ministrul Transporturilor. Momentan, nu a fost derulată nici licitaţia privind compania responsabilă de studiul de fezabilitate al sectorului de drum.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Intern

Primăria Capitalei a schimbat din nou proiectul intrării autostrăzii A3 în Bucureşti

Proiectul care va realiza intrarea autostrăzii A3 în Bucureşti a fost modificat pentru a doua oară de Primăria Capitalei. Autostrada va fi legată tot de strada Fabrica de Glucoză, dar vor fi operate modificări pentru a reduce exproprierile pe cât posibil.
Vineri, 04 Octombrie 2013 | Intern

Autostrada A3: Finanţarea secţiunii spre Bucureşti a fost tăiată

Bucureştiul nu va avea nici în 2013 o legătură directă cu Autostrada A3. Guvernul a tăiat fondurile care vizau construcţia secţiunii de legătură dintre A3 şi Capitală.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | Intern

CNADNR vrea să modifice traseul autostrăzii Bucureşti - Braşov

CNADNR a decis să schimbe traseul autostrăzii A3 în zona Buşteni - Predeal, noul plan implicând trei tunele care să evite staţiunile respective, informează colegii de la Digi24.
Miercuri, 14 August 2013 | Intern

Transcarpatica, promisiunea unui drum mai frumos decât Transfăgărăşanul

Autorităţile vor să construiască un drum de 60 de kilometri care să ofere o rută alternativă la DN1. Acesta se va numi Transcarpatica, ar trebui să fie construit între 2014 şi 2017 şi va trece prin Munţii Bucegi.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Intern

Autostrada A3: Restricţiile de 100 km/h au fost eliminate

Circulaţia pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti poate fi derulată cu 130 km/h pe întreaga lungime a segmentului de drum, anunţă un comunicat al Poliţiei Rutiere.

Tag-uri similare

Autostrazi, Autostrada A3, Autostrada A2, autostrada Romania, autostrada Bucuresti-Pitesti, autostrada Cernavoda-Medgidia, autostrada Medgidia-Murfatlat, autostrada Murfatlar-Constanta, Autostrada Sorealui, circulatie spre mare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru