Autostrada Romania

Miercuri, 29 Decembrie 2021 | Intern

Autostrada "Moldovei", tronsonul Buzău - Focșani: a fost avizat Studiul de Fezabilitate

Ministerul Transporturilor a avizat Studiul de Fezabilitate pentru tronsonul Buzău - Focșani din Autostrada "Moldovei" A7. Drumul de mare viteză, cu o lungime de 82.4 kilometri, este împărțit în 4 loturi.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Siguranta

STUDIU: majoritatea românilor care circulă pe contrasens pe autostradă o fac în mod conștient

Cei mai mulți șoferi români care merg pe contrasens pe autostradă o fac în mod conștient. Aceasta este concluzia surprinzătoare a unor anchete realizate de autorități.
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Autostrada Pitești-Sibiu este cu un pas mai aproape: lucrările ar putea începe în 2016

CNADNR a semnat contractul de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Pitești-Sibiu. Lucrările ar putea demara în 2016, spun oficialii organizației.
Marti, 30 Septembrie 2014 | Intern

Guvernul României abandonează autostrada Piteşti-Sibiu şi propune Ploieşti-Braşov-Sibiu

O nouă propunere de masterplan de transporturi al României renunţă la autostrada A1 Piteşti-Sibiu în favoarea autostrăzii Ploieşti-Braşov-Sibiu, titrează Economica.net.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Intern

Guvernul a tăiat un miliard de lei din bugetul destinat cofinanţării construcţiei de autostrăzi

Guvernul României a programat o şedinţă specială pentru votarea unei rectificări bugetare care implică, printre altele, reducerea cu un miliard de lei a bugetului pentru construcţia de autostrăzi.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Intern

Dacia: "Autostrada Sibiu-Braşov în loc de Sibiu-Piteşti ar fi un dezastru pentru noi"

Vicepreşedintele Dacia a criticat posibilitatea anunţată de Ministerul Marilor Proiecte, Dan Şova, de a schimba traseul autostrăzii Sibiu-Piteşti înspre Braşov, modificarea având consecinţe logistice serioase pentru Dacia.
Luni, 13 Mai 2013 | Intern

Dan Şova: "Taxa pentru autostrada Comarnic-Braşov va fi de 3 euro/100 km"

Taxa de acces pentru viitoarea autostradă Comarnic - Braşov va fi de 3 euro pentru 100 de kilometri, anunţă Dan Şova, Ministerul Marilor Proiecte. Suma anunţată nu este bătută în cuie, subliniază acesta.
Luni, 18 Martie 2013 | Intern

Autostrada Iaşi - Câmpia Turzii: 4 miliarde de euro pentru 370 kilometri

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a anunţat că intenţioenază să realizeze autostrada Iaşi - Câmpia Turzii în parteneriat public-privat, informează Gândul.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Intern

România: Nouă proiecte de autostrăzi vor primi finanţare în 2013

În 2013, proiectele de infrastructură vor primi o finanţare în valoare de trei miliarde şi 654 de milioane de lei noi. Suma include proiectele a nouă autostrăzi şi reparaţia a 1.112 km de drumuri naţionale.
Joi, 19 Iulie 2012 | Intern

Tronsonul Bucureşti-Ploieşti (A3) şi Autostrada Soarelui (A2) au fost deschise circulaţiei

19 iulie 2012 este ziua în care România a inaugurat o autostradă completă. De azi ne vom putea bucura de o Autostradă a Soarelui deschisă complet şi vom putea circula pe A3 de la Bucureşti la Ploieşti.

Tag-uri similare

Autostrazi, Autostrada A3, Autostrada A2, autostrada Romania, autostrada Bucuresti-Pitesti, autostrada Cernavoda-Medgidia, autostrada Medgidia-Murfatlat, autostrada Murfatlar-Constanta, Autostrada Sorealui, circulatie spre mare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru