Autostrada "Moldovei", tronsonul Buzău - Focșani: a fost avizat Studiul de Fezabilitate

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 29.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ministerul Transporturilor a avizat Studiul de Fezabilitate pentru tronsonul Buzău - Focșani din Autostrada "Moldovei" A7. Drumul de mare viteză, cu o lungime de 82.4 kilometri, este împărțit în 4 loturi.

Autostrada Buzău - Focșani are o lungime de 82.4 kilometri. Începe în dreptul Municipiului Buzău și se termină în dreptul Municipiului Focșani, și este împărțită în 4 loturi.

Primul tronson, Buzău - Vadu Pasii, are o lungime de 4.6 kilometri, iar cel de-al doilea, Vadu Pasii - Râmnicu Sărat se întinde pe o distanță de 30.8 kilometri. Al treilea lot, Râmnicu Sărat - Mândrești Munteni, este lung de 36.1 kilometri, iar cel de-al patrulea, Mândrești Munteni - Focșani Nord, are o lungime de 10.9 kilometri.

Acum, Ministerul Transporturilor anunță că a avizat Studiul de Fezabilitate, astfel că această porțiune din așa-numită Autostradă a "Moldovei" mai face un pas spre a deveni realitate.

Valoarea totală a investiției se ridică la aproape 7.3 miliarde de lei.

via HotNews

Comentarii (7)

  • Dacă aceasta stire aparea pe timpul ministrului Drula... in mod sigur Știrea făcea referire la numele lui... așa de câteva luni nu se mai face referire la numele ministrului ci la instituții...
    4 10
  • Doar un drulist a mai rămas in redacție?
    4 10
  • nu conteaza cine incepe si cine termina autostrada. conteaza sa se faca, si cat mai repede ca Romania duce o lipsa grava de autostrazi. dupa ce se finalizeaza autostrazile putem atrage si investitori, se creaza locuri de munca, toata lumea o duce mai bine.
    3 2
  • inexorabil
    Absolut corect, @sandu. Chiar avem nevoie…Şi, în paralel, poate abordăm şi drumul nostru “european” E85 (practic cu o singură bandă pe sens), fiindcă mi se pare exasperant atunci când vrei să depăşeşti vehicule grele şi circulaţia este intensă în ambele sensuri.

    Revenind însă la autostrăzi, ce ne facem cu fanii lor de odinioară (cei care ţipau ca din gură de şarpe că “vrem autostrăzi şi spitale, nu catedrale”) ? Cum stăpânii lor frankfurtieni din centrul de comandă al lui Deep State au virat brusc către stigmatizarea autostrăzilor, la fel se comportă şi oile orwelliene…Nicio consecvenţă la aceste forme de viaţă. Dacă (prin absurd) tartorii din penumbră s-ar apuca să le găsească (în auzul marelui public) hibe electrobaroaselor, automat să-i vezi pe e-fanatici cum o întorc şi ei ca la Ploieşti. Dar noi de ce suntem aici? Ca să ne distrăm pe cinste.
    7 2
  • @09:07... ai înțeles total greșit dacă la comentariul meu te referi... eu doar am sesizat cam încotro bate vântul in redacție, latura politica a am...dar evident și printre cei ce comentează tot pe am... prea puțin ma interesează cine le face, nu sunt fanul nimănui, din contră ...citind cu atenție comentariile mele se putea observa ca nu sunt susținătorul cuiva, chiar am avut grija de asta ...ce motiv as avea?)...doar pentru cei ce trebuia sa le facă nu a fost evident cât de necesare sunt... mulți dintre ei au coloana oficială, deci nu prea ii deranjaza. Dacă cineva este interesat despre ce vorbesc sa dea o Căutare pe google “Drulă automarket”... o sa de peste o sumedenie de articole in care apare numele drula legat de nu știu ce investiții...metoda a fost aplicată și de Udrea prin ferma ei de postaci
    5 3
  • @10:42... te referi la partea de E85 care trece prin toată România?... ori doar la partea de E85 pe unde se suprapune cu DN2?, pentru ca E85 trece prin 6 tari și traversează România de la nord la sud, pe tronsonul care se suprapune cu DN5 sunt multe segmente unde chiar sunt doua benzi și se circula excelent
    1 3
  • Da știu... zona unde zic ca se circula excelent nu e construită de drula
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru