Bucuresti

Joi, 07 Octombrie | Reportaj

O vizită prin Micul Paris alături de noul Hyundai Bayon: de la Catedrala Neamului, la Arcul de Triumf

Noul Hyundai Bayon avea nevoie de o primire călduroasă în România. Așa că i-am făcut un tur al Capitalei pentru a vedea principalele atracții turistice, dar și pentru a afla de ce Bucureștiul era alintat Micul Paris.
Marti, 31 August | Intern

Primarul Capitalei anunță amenzi pentru şoferii STB care nu respectă orarul autobuzelor

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că au început să fie aplicate amenzi de 100 de lei pentru şoferii STB care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie, comparativ cu orarul obligatoriu stabilit.
Vineri, 06 August | Intern

Un nou tip de marcaj rutier în București: șoferii vor acorda prioritate bicicliștilor

Șoferii din Capitală vor întâlni în curând un nou tip de marcaj rutier care-i va obliga să oprească cu trei metri înainte de semafor. Bicicliștii vor putea trece printre mașini și se vor putea așeza în fața coloanei într-un spațiu destinat lor.
Vineri, 30 Iulie | Intern

Parcarea nu va mai fi gratuită în unele zone din București: se pregătește un preț de 1.5 lei pe oră

Primăria București vrea să introducă taxe de parcare pentru șoferii care își lasă mașinile pe trotuar sau lângă bordură.
Miercuri, 30 Iunie | Intern

Primăria București vrea să cumpere autobuze electrice. Prețul este de 600.000 de euro per bucată

Primăria Capitalei intenționează să achiziționeze autobuze electrice la prețul estimativ de circa 620.000 de euro per bucată.
Joi, 03 Iunie | Intern

Primarul Capitalei promite: “În acest an, o să vedeţi cu câteva zeci de mii de maşini mai puţin pe prima bandă”

Primăria Municipiului București va lua măsuri în urma cărora prima bandă de circulaţie a străzilor va fi eliberată de zeci de mii de maşini, potrivit declarațiilor făcute de edilul Nicuşor Dan, care nu a dat însă detalii concrete despre acest proiect.
Vineri, 28 Mai | Intern

Studiu: Şoferii din Bucureşti pierd 10-20 de minute în căutarea unui loc de parcare

Peste un sfert dintre şoferii (27%) care circulă prin Bucureşti caută zilnic un loc de parcare în centrul oraşului şi pierd, în medie, 10-20 minute până găsesc un astfel de spaţiu, arată datele unui studiu realizat de o aplicaţie de parksharing.
Marti, 16 Martie | General

Furtul de catalizatoare continuă. Poliția a recuperat 250 de catalizatoare, în valoare de 750.000 de dolari

Polițiștii americani au condus o operațiune în urma căreia au recuperat 250 de catalizatoare, în valoare de circa 750.000 de dolari. Totodată, 19 persoane au fost arestate.
Miercuri, 10 Martie | Industrie

București, cel mai aglomerat oraș din lume: șoferii pierd anual 134 de ore în trafic

București, cu 134 de ore pierdute anuale în trafic, se află pe primul loc în topul celor mai aglomerate orașe din lume, potrivit unui nou clasament global. Capitala României este mai aglomerată decât orașe ca New York sau Moscova.
Luni, 03 Februarie 2020 | Intern

București, al patrulea cel mai aglomerat oraș din Europa în 2019: timpul pierdut în trafic a crescut

București a fost pe locul 4 în topul celor mai aglomerate orașe din Europa în 2019, potrivit unui studiu TomTom ce a inclus 416 orașe din 57 de țări. În Capitală, timpul petrecut în trafic este, în medie, cu 52% mai mare decât în condițiile în care traficul ar fi fluent.
Miercuri, 29 Ianuarie 2020 | Intern

Programul Rabla pentru București revine: voucher de 9.000 de lei pentru casarea mașinilor non-Euro, Euro 1 și Euro 2

Primăria Capitalei a anunțat un proiect care prevede acordarea unui voucher de 9.000 de lei la achiziționarea unei mașini Euro 6 non-diesel cu condiția casării unei mașini non-Euro, Euro 1 sau Euro 2.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Intern

Proiect nou pentru circulația taxi-urilor în București: mașinile vor avea cel mult 5 ani vechime, iar cele înmatriculate în Ilfov vor fi interzise

Mașinile utilizate pentru serviciile de taxi în București trebuie să aibă cel mult 5 ani vechime, iar cele înmatriculate în Ilfv vor fi interzise, potrivit unui proiect al Primăriei Capitalei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 09 Decembrie 2019 | Intern

Taxa Oxigen pentru București a fost amânată până în martie 2020: "Primele două luni ale anului vor fi dedicate informării"

Primăria Capitalei a anunțat că amână până în martie 2020 introducerea taxei Oxigen pentru mașinile cu motoare sub Euro 4 și că lunile ianuarie și februarie vor fi dedicate informării populației.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Intern

Taxa Oxigen a fost aprobată: mașinile sub Euro 4 vor plăti o taxă din 2020 și vor fi interzise complet în București până în 2024

Mașinile cu motoare sub Euro 4 vor plăti o taxă pentru a circula în București începând din 1 ianuarie 2020, iar până în 2024 vor fi interzise complet în oraș. Taxa pentru mașinile Euro 4 va fi introdusă începând din 1 ianuarie 2021.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Intern

Detalii despre taxa Oxigen pentru București: verificarea mașinilor se va face cu camere video în centru și prin controale aleatorii în restul orașului

Plata taxei Oxigen pentru București va fi verificată printr-un sistem de camere video în centru și prin controale aleatorii în restul orașului.
Duminica, 20 Octombrie 2019 | Intern

Primarul Firea a modificat proiectul Oxigen: taxă pentru toate mașinile sub Euro 5; interzis pentru Euro 3 în centrul Capitalei

Primarul Gabriela Firea a modificat proiectul vinietei pentru București. Astfel, mașinile sub Euro 5, indiferent de orașul unde sunt înmatriculate, trebuie să plătească vinieta Oxigen pentru a putea circula în București, iar cele sub Euro 3 nu mai au voie deloc în centrul orașului.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Intern

Modificări în proiectul pentru taxa de poluare din București: va fi plătită de toate mașinile cu motoare non-Euro, Euro 1 și Euro 2, indiferent de județ

Proiectul taxei de poluare pentru București va fi modificat pentru ca aceasta să fie plătită pentru circulația în Capitala indiferent de județul în care este înmatriculată mașina.
Marti, 27 August 2019 | Intern

Proiect: 22 septembrie ar putea deveni ziua fără autoturisme: traficul auto în centrul Capitalei va fi interzis

Primăria Capitalei propune ca 22 septembrie să devină ziua fără autoturisme, în care traficul auto să fie interzis pe mai multe artere din centrul Bucureștiului, cu excepția serviciilor de urgență.
Marti, 20 August 2019 | Intern

Detalii complete despre taxa pregătită de București pentru mașini: 10 lei pe zi pentru accesul în oraș și trafic restricționat în centru

Primăria Capitalei a publicat proiectul prin care intenționează să introducă două viniete electronice pentru circulația mașinilor în București începând din 1 ianuarie 2020.
Marti, 20 August 2019 | Intern

Primăria Capitalei anunță epuizarea a două treimi dintre voucherele din programul “Rabla” pentru București: termenul limită de folosire, prelungit cu două luni

Primăria Capitalei anunţă că, până în prezent, au fost epuizate aproximativ două treimi dintre voucherele din programul “Rabla” pentru București. Peste 4.000 de oameni au primit un ecovoucher din partea primăriei, iar termenul limită de utilizare a acestora - 30 septembrie - va fi prelungit cu două luni.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Citroen, Dacia, Hyundai, Peugeot, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru