Bucuresti

Vineri, 05 Aprilie | Industrie

București, locul 2 în topul celor mai aglomerate orașe din Europa

În urma celui mai recent studiu realizat de experții de la Moneybarn, Bucureștiul a ieșit pe locul 2 în topul celor mai aglomerate orașe din Europa.
Marti, 16 Ianuarie | Intern

Primele troleibuze Solaris vor ajunge săptămâna aceasta la București

Noile troleibuze Solaris vor ajunge la București în această săptămână. Anunțul a fost făcut de către Stelian Bujduveanu, viceprimarul capitalei.
Joi, 30 Noiembrie 2023 | Intern

OFICIAL: A fost deschisă circulația pe primul tronson al Autostrăzii Centura București

Începând din această săptămână, circulația pe primul tronson al Autostrăzii Centura București a fost deschisă. Pentru moment se poate circula doar pe 10 kilometri din cei 19 kilometri finalizați.
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Intern

Noul serviciu de ride-hailing Blue, lansat la București. Flota, alcătuită din Tesla Model Y și Model 3

Grupul Autonom, care deține serviciul de ride-hailing Blue, a anunțat oficial lansarea acestui serviciu la București. Flota noului serviciu este alcătuită din 100 de mașini electrice Tesla Model 3 și Model Y.
Sambata, 23 Septembrie 2023 | Intern

BMW organizează o expoziție de fotografie în centrul Bucureștiului. Accesul este gratuit

BMW România organizează în perioada 22-30 septembrie o expoziție de fotografie în centrul capitalei. Expoziția este organizată în cadrul Galeriei Galateca, iar aici sunt expuse cele mai spectaculoase imagini realizate de 6 fotografi cunoscuți din presa auto.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Intern

OFICIAL: Pasajul Doamna Ghica de la București a fost deschis, după o întârziere de 3 ani

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat oficial deschiderea pasajului Doamna Ghica. Lucrările la pasaj au durat 4 ani.
Luni, 10 Aprilie 2023 | Intern

Cum arată noul giratoriu suspendat de pe Centura București: va fi gata în două săptămâni

Un nou clip publicat pe Youtube arată stadiul lucrărilor la giratoriul suspendat de pe Centura București. Finalizarea noului giratoriu ar urma să fie gata în două săptămâni.
Joi, 30 Martie 2023 | Intern

Google Maps arată acum unde se află mijloacele de transport public în timp real

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că aplicația Google Maps va indica în timp real unde se află mijloacele de transport public. Aplicația le va permite călătorilor să-și aleagă și traseul optim.
Joi, 09 Martie 2023 | Intern

Mercedes-Benz inaugurează primul showroom de lux MAR20X din România

Mercedes-Benz a inaugurat oficial primul său showroom de lux din România sub noul concept MAR20X, care oferă servicii noi pentru clienți și un proces de vânzare mai eficient într-o incintă luxoasă. Primul astfel de showroom a fost inaugurat în cartierul Pipera din apropiere de București.
Marti, 28 Februarie 2023 | Intern

Turcii vor construi linia de metrou spre aeroportul Otopeni

O asociere de constructori și proiectanți din Turcia a fost desemnată câștigătoare pentru construcția liniei de metrou spre aeroportul Otopeni, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Intern

STUDIU: Șoferii au pierdut 91 de ore în traficul din București, în 2022

Potrivit unui studiu nou, Bucureștiul a fost al 19-lea cel mai aglomerat oraș din lume în 2022. În total, șoferii au pierdut 91 de ore în traficul din capitală și s-a revenit, astfel, la nivelul de trafic înregistrat înainte de pandemie.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Intern

OFICIAL: Tarif unic pentru parcările din București: 5 lei/oră

Consiliul General al Capitalei a adoptat o hotărâre prin care va fi implementat un tarif unic pentru toate locurile de parcare publice din București. Prețul unui loc de parcare va fi de 5 lei/oră de luni până vineri, în intervalul 8:00 – 20:00.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Septembrie 2022 | Intern

Red Bull a făcut spectacol la București. Peste 50.000 de oameni au venit la Red Bull Show Run

Peste 50.000 de oameni au venit la Red Bull Show Run în Piața Constituției din București. Acolo, ei au avut ocazia unică de a vedea monopostul de Formula 1 Red Bull RB7 în acțiune, precum și pe Red Bull Drfitbrothers și pe cascadorul Arunas Gibeiza.
Joi, 08 Septembrie 2022 | Intern

PREMIERĂ: Red Bull Racing Show Run ajunge în România, în 10 septembrie

După Dallas, Tokyo, Mexico City, Belfast, Copenhaga și Jeddah, echipa Red Bull Racing Show Run va face, în 10 septembrie, o oprire în premieră la București. Intrarea este liberă.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Intern

Cele mai congestionate orașe din lume: București este pe locul 4, după Mumbai

Potrivit unui studiu, Bucureștiul este al patrulea cel mai congestionat oraș din lume. Pe prima poziție regăsim Istanbulul, Bogota este pe doi, iar Mumbai completează podiumul.
Luni, 30 Mai 2022 | Intern

Autostrada Soarelui, închisă pe timpul nopții, pe sensul către Constanța

Autostrada Soarelui va fi închisă pe timpul nopții, pe sensul către Constanța, pentru o perioadă de 7 zile, anunță centrul INFOTRAFIC. Circulația va fi deviată pe categorii de vehicule.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | Intern

Noi detalii despre drumul de mare viteză București – Alexandria: contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate, semnat

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că a fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate al drumului de mare viteză București – Alexandria. Valoarea contractului depășește 16 milioane de lei.
Joi, 03 Martie 2022 | Concepte

Conceptul Dacia Bigster, prezentat în premieră la București

Conceptul Dacia Bigster, dezvăluit anul trecut, a fost prezentat la București pentru prima dată. La eveniment a fost prezent Yohann Ory, șeful studioului de design Dacia. Versiunea de serie a lui Bigster va debuta în 2024 sau în 2025.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Intern

București-Ilfov: Se poate circula cu un singur bilet sau abonament pentru metrou, autobuz, tramvai, troleibuz

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a semnat Ordinul de ministru care permite circularea cu un singur bilet sau abonament pe toate mijloacele de transport disponibile în zona București - Ilfov.
Vineri, 11 Februarie 2022 | Intern

STUDIU: TomTom susține că Bucureștiul este cea mai aglomerată capitală din Uniunea Europeană

Potrivit unui studiu realizat de către firma olandeză de sisteme de navigație TomTom, București este cea mai aglomerată capitală din Uniunea Europeană și este al optulea cel mai aglomerat oraș din lume. În medie, șoferii pierd 115 ore pe an în traficul din capitală.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Dacia, Citroen, Hyundai, Peugeot, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru