Bucuresti

Marti, 04 Septembrie 2018 | Intern

București, în fața unei decizii istorice: mașinile și motociclete ar putea fi interzise pe străzi pe 22 septembrie. Propunerea va fi supusă votului în această săptămână

Toate mașinile, motocicletele, chiar și scuterele, ar putea fi interzise pe străzile din București pe data de 22 septembrie, se arată într-o propunere a Primăriei Capitalei. Viceprimarul și 3 consilieri au venit cu ideea, iar propunerea va fi supusă votului în această săptămână, pe 6 septembrie.
Luni, 09 Iulie 2018 | Intern

Proiect inedit pentru București: un weekend pe an fără mașini. Încălcarea interdicției, sancționată cu amendă de până la 2000 lei

Un proiect inedit prevede că circulația mașinilor va fi interzisă un weekend pe an în București, în jurul datei de 1 septembrie, ca măsură pentru reducerea poluării și a aglomerației.
Vineri, 25 Mai 2018 | Intern

Autoritățile lucrează la implementarea taxei de mediu pentru centrul Bucureștiului: "În România este gratuit să poluezi"

Reprezentanții Primăriei Capitalei au anunțat că au delimitat zona din centru și străzile adiacente pe care va fi aplicat în viitor o taxă de mediu pentru accesul mașinilor poluante.
Joi, 26 Aprilie 2018 | Intern

Primăria Capitalei nu va interzice circulația mașinilor Euro 1 și Euro 2: "Nu avem în vedere astfel de reglementări"

Primăria Capitalei a anunțat că nu intenționează să interzică circulația mașinilor cu motoare Euro 1 și Euro 2 din 1 ianuarie 2019, în ciuda existenței unui proiect în acest sens.
Vineri, 23 Februarie 2018 | Intern

Proiect: Primăria București vrea să introducă aproape 60 de intersecții în sistemul de management al traficului

Primăria Capitalei va introduce 58 de intersecţii semaforizate din Bucureşti în sistemul de management al traficului, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).
Marti, 13 Februarie 2018 | Intern

Primăria Capitalei propune o taxă pentru accesul cu mașina în centrul Bucureștiului: valoarea acesteia nu a fost încă stabilită

Primăria Capitalei a publicat un document în care propune introducerea unei taxe pentru tranzitarea centrului Bucureștiului cu mașina, precum și aplicarea unei taxe pentru orice loc de parcare existent în oraș.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Intern

Proiect pentru traficul din București: acces în centru doar cu mașini Euro 5 și Euro 6, iar toate locurile de parcare să fie cu plată

Autoritatea de Transport propune ca accesul în zona centrală a Bucureștiului să fie permis doar mașinilor Euro 5 și Euro 6 și ca toate locurile de parcare semnalizate corespunzător în oraș să fie cu plată.
Luni, 05 Februarie 2018 | Intern

Strategie de mobilitate urbană: serviciile de car sharing ar putea reduce traficul din București cu 25%

Serviciile de car sharing ar reduce traficul din București cu 25%, condiţia fiind ca autorităţile locale să includă acest tip de servicii în strategii integrate de mobilitate urbană, pe modelul metropolelor europene, potrivit unui studiu citat de agenția Agerpres.
Vineri, 15 Decembrie 2017 | Intern

Primăria Capitalei vrea să cumpere 42 de autobuze electrice pentru centrul orașului: proiectul ar putea să fie aprobat săptămâna viitoare

Primăria Capitalei vrea să achiziţioneze, într-o primă etapă, 42 de autobuze electrice “cu costuri minime şi fără investiţii şi avize suplimentare”, pentru zona centrală a Bucureştiului, potrivit unui proiect ce va fi dezbătut marțea viitoare într-o ședință a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).
Luni, 20 Noiembrie 2017 | Intern

Orașul cu cel mai aglomerat trafic din Europa: 9 zile pe an pierd șoferii blocați în ambuteiajele din București

Nouă zile pe an este timpul pe care îl petrec şoferii blocaţi în traficul din Bucureşti, cel mai aglomerat oraş din Europa din cauza infrastucturii deficitare şi a numărului uriaş de maşini, potrivit agenţiei spaniole EFE.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Intern

Posturi vacante: Renault și Dacia caută 113 angajați în Mioveni și București, pe salarii de 3.300 de lei

Grupul auto francez Renault a pus pe piață 113 posturi vacante pentru muncitori în fabrica Dacia din Mioveni sau la centrul său din București. Salariile oferite sunt de 3.300 de lei.
Joi, 20 Aprilie 2017 | Intern

Noile benzi unice pentru transport din București vor fi implementate începând din iunie: prima rută pe listă este Piața Presei - Piața Romană

Primăria Bucureștiului a anunțat că amplul program de implementare a benzilor unice va începe în luna iunie cu o rută care pleacă din Piața Presei și ajunge în Piața Romană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 06 Aprilie 2017 | Intern

Decizie majoră pentru București: peste 100 de intersecții vor fi semaforizate pentru fluidizarea traficului

Primăria Capitalei a aprobat un proiect care prevede semaforizarea a 101 intersecții din București cu scopul de a fluidiza traficul.
Joi, 30 Martie 2017 | Intern

Strategia de dezvoltare a Bucureştiului până în 2030: parcări lângă autostrăzi, linii de metrou şi tramvai rapid şi piste de biciclete

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 pentru Regiunea Bucureşti - Ilfov include construirea de parcări la ieşirea de pe autostrăzi, noi magistrale de metrou, linii de tramvai rapid şi 250 de kilometri de piste de biciclete.
Miercuri, 22 Februarie 2017 | Intern

Bucureştiul, locul 5 în topul celor mai aglomerate oraşe din lume: şoferii stau de două ori mai mult timp în trafic la ore la vârf

Bucureştiul ocupă locul 5 în clasamentul mondial al celor mai aglomerate oraşe din lume, iar şoferii petrec aici de două ori mai mult timp în trafic la ore de vârf decât ar fi normal.
Sambata, 20 August 2016 | Intern

Ne civilizăm? 12 bulevarde din Bucureşti vor avea bandă unică pentru transportul în comun

Autorităţile vor să implementeze o bandă unică pentru transportul în comun pe 12 bulevarde din Bucureşti, pentru a verifica dacă viteza de deplasare a autobuzelor va fi mai mare.
Luni, 23 Mai 2016 | Intern

Încă două parcări subterane în Bucureşti: 500 de locuri la Piaţa Dorobanţi şi Parcul Cişmigiu

Primăria Capitalei vrea să construiască încă două parcări subterane în Bucureşti, cu o capacitate totală de 495 de locuri, la Piaţa Dorobanţi şi Parcul Cişmigiu.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Intern

Schimbarea la faţă a Bucureştiului: zonă pietonală pe Bulevardul Unirii şi încă şase parcări subterane

Bulevardul Unirii va deveni predominant pietonal între Piaţa Unirii şi Piaţa Constituţiei, iar centrul oraşului va avea şase noi parcări subterane, potrivit unui proiect adoptat de Primăria Bucureşti care nu are însă niciun termen de începere a lucrărilor.
Miercuri, 16 Decembrie 2015 | Intern

Bucureştiul va fi paralizat joi de protestul a 10.000 de şoferi care cer scăderea tarifelor RCA

10.000 de autobuze, autocare, taxi-uri şi camioane vor bloca joi centrul Bucureştiului pentru a protesta împotriva tarifelor mari solicitate pentru asigurările RCA.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | Intern

Bucureşti, capitala tunelurilor în 2035? Transport subteran sub Palatul Parlamentului şi între gările CFR

Tuneluri sub Palatul Parlamentului şi între Gara de Nord, Gara Obor şi Gara de Sud şi extinderea radicală a reţelei de metrou se numără printre proiectele prin care guvernul vrea să modernizeze Bucureştiul până în 2035.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Dacia, Citroen, Hyundai, Peugeot, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru