Posturi vacante: Renault și Dacia caută 113 angajați în Mioveni și București, pe salarii de 3.300 de lei

de Petre Barac
Miercuri, 15.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul auto francez Renault a pus pe piață 113 posturi vacante pentru muncitori în fabrica Dacia din Mioveni sau la centrul său din București. Salariile oferite sunt de 3.300 de lei.

După ce luna trecută a ofertat 300 de posturi pentru sediile din Mioveni, București și Titu, Renault caută din nou angajați pentru operațiunile din România.

Grupul are 113 posturi disponibile la Mioveni și București, după cum urmează: șef proiect (30), conceptor (20), manager proiect (45), analist cumpărări (8) și responsabil afacere (10), pentru care le oferă un salariu lunar de 3.300 lei.

Săptămâna trecută, sindicatul Dacia a organizat un protest față de modificările aduse de Guvern la Codul Fiscal. Potrivit liderilor sindicali, la mitingul de la Mioveni au participat aproximativ 10.000 de angajați ai uzinei Dacia, dar și ai altor companii din industria auto. 

Via Profit

Comentarii (6)

  • Edikkk
    șef proiect (30), conceptor (20), manager proiect (45), analist cumpărări (8) și responsabil afacere (10)

    3300 lei brut ? sau 3300 net ?

    dar chiar si 3300 net este FOARTE PUTIN pentru anumite roluri
    șef proiect, manager proiect, și responsabil afacere !!!


    indiferent ca Dacia este o marca low-cost totusi anumite profile profesionale trebuie platite conform pietei europene a automobilului !

    Daca ei fac greseala grava, pe care o fac anumiti angajatori de mare calibru (cu mii de angajati) ca fac o medie a salarizarii in Romania, ca sa calibreze salariile medii in firma lor, fac o grava eroare !
    27 1
  • Pai ce domn'le, vrea absolventul roman sa lucreze pe 3000 RON/ lunar? Nu, nu! Musai 2000 de euro, telefon, laptop si masina de servici, chiar daca lui nu i s-a uscat bine cerneala pe diploma ...
    9 18
  • Miovenit
    Io mă bag, da' treaba aia cu analistu' s-o facă un orator
    5 2
  • A-nceput sa plece lumea?
    3 0
  • @mishazaitev
    este urata chestia asta cu: nu i s-a uscat bine cerneala pe diploma ...
    Chiar crezi ca daca ai cerneala perfect uscata este vreun titlu de glorie!
    Am angajat pe parte electronica ingineri avem șansa ca Automatica si Electronica scot oameni care știu ceva (domeniul este mult mai ofertant) dar colegii mei pentru electro-mecanica si mecanica suferă, Facultățile noastre nu au pregătirea necesara, ii calificam la locul de munca de aceea este 3300 IMPOZABIL
    1 1
  • Edikkk
    @xxx stim cu totii ca universitatile nu ofera o calificare buna pentru productie

    de aceea oriunde in lume exista si o calificare la locul de munca !

    Dar in ceea ce priveste anumite profile, anumite persoane cu anumite calitati si capabilitati NU POT fi platiti sub nici-o forma cu 3300 IMPOZABIL !

    IN NICI-UN CAZ !

    Daca emigreaza in UK ca vanzator de inghetata castiga mult mai mult ! Da exista ceva cheltuieli mai mari, dar chiar si asa, si tot ramane cu mai mult in buzunar la sfarsitul lunii !!!

    si atunci ???

    unde o sa gasiti oameni daca ei o sa plece cand isi dau seama de propriul lor potential ???

    NICAIERI !

    Asa ca ... pentru o amarata de 500-1000 euro in plus dati cu piciorul la cea mai mare resursa - omul - inteligenta - capacitatea - viitoarea compoetenta - timpul in fine !!

    De ce nu spuneti cat castiga aceiasi persoana in Franta sau Japonia (Renault - Nissan) sau macar Cehia, Slovacia ???

    Eehhh... nu spuneti, nu ?

    Poate afla toata lumea, ca Romania nu este Africa si nu este Vietnam !!! Sau NU MAI ESTE !!

    Romania va fi peste Slovacia, peste Ungaria si multe alte tari care acum arata ceva mai bine, si fara nivele salariale corespunzatoare nimeni nu o se atinga de cei merituosi !


    PS: luati exemplu firmei de IT care plateste in orice tara (da, ORICE tara) exact ACELASI SALARIU (incepand de la 100.000 brut pe an in sus) pentru aceleasi competente, orice cetatean, indiferent ca este american, roman, indian, sud-african, egiptean !!

    Cam asta e viitorul, piata muncii o sa devina destul de globala si pentru anumite industrii si cea auto se indreapta acolo !

    Si nu ii plateste Dacia cu 2000 euro NET atunci o sa ii plateasca altcineva 3000 euro NET !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru