Bucuresti

Sambata, 22 Ianuarie 2022 | Intern

VIDEO: Cum au avansat lucrările de pe Autostrada de Centură A0 la intersecția cu Autostrada Soarelui

Lucrările de pe Autostrada de Centură a Bucureștiului A0, au avansat semnificativ în zona de legătură cu Autostrada Soarelui. Până acum, au fost montate pilele pentru noul pod care va trece deasupra Autostrăzii A2. În total, noua autostradă din jurul Bucureștiului va măsura 101 kilometri, dintre care 52 de kilometri ar trebui să fie gata în următorii doi ani.
Marti, 11 Ianuarie 2022 | Intern

Drum de mare viteză București - Alexandria: a fost ales câștigătorul care va elabora studiul de fezabilitate

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ales câștigătorul care va elabora studiul de fezabilitate pentru viitorul drum de mare viteză București - Alexandria. Durata contractului este de 17 luni.
Vineri, 24 Decembrie 2021 | General

STUDIU: Cât costă o oră de parcare în capitalele Europei, comparativ cu București

Odată cu creșterea numărului de mașini pe șoselele marilor capitale din Europa și din lume, locurile de parcare devin din ce în ce mai rare. Pentru zonele de parcare special amenajate au fost introduse taxe și limite de timp de către autorități. Un studiu al unei companii din Polonia arată cât costă taxele de parcare în mai multe capitale europene.
Vineri, 26 Noiembrie 2021 | Intern

A fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului expres București - Târgoviște

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că a fost semnat contractul pentru elaborarea studiilor de Prefezabilitate și Fezabilitate ale viitorului drum expres București - Târgoviște.
Joi, 25 Noiembrie 2021 | Intern

Un autobuz alimentat cu hidrogen va fi testat, timp de peste o săptămână, în București

Autobuzul Urbino 12, echipat cu pile de combustie pe bază de hidrogen, care a pornit într-un tur prin 12 orașe din România, în luna octombrie, a ajuns acum la București. Aici, autobuzul va fi testat mai bine de o săptămână pe un traseu stabilit.
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Intern

Primarul Capitalei: Transportul public din București este oficial și pe hărțile Google

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că transportul public din București este oficial și pe hărțile Google. Așadar, oricine folosește această aplicație și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul, folosind transportul public, va primi informațiile direct în aplicație.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Intern

Trei stații noi de metrou vor fi construite pe magistrala M2

Pe magistrala de metrou M2 vor fi construite cel puțin trei stații noi. Linia metroului va fi extinsă până în localitatea Berceni din județul Ilfov, iar stațiile noi vor avea amenajate parcări de tipul park & ride.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Intern

VIDEO: Giratoriul suspendat de la Domnești a fost montat complet peste Centura Capitalei

Pasajul de la Domnești, de tip giratoriu suspendat, a fost montat complet peste Centura Capitalei. În prezent, stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 45%.
Luni, 25 Octombrie 2021 | Intern

Va fi construit un drum expres București - Târgoviște: 2 benzi pe sens și nu va trece prin localitați

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea Studiului de Fezabilitate a noului drum expres care va lega Bucureștiul de Târgoviște.
Joi, 07 Octombrie 2021 | Reportaj

O vizită prin Micul Paris alături de noul Hyundai Bayon: de la Catedrala Neamului, la Arcul de Triumf

Noul Hyundai Bayon avea nevoie de o primire călduroasă în România. Așa că i-am făcut un tur al Capitalei pentru a vedea principalele atracții turistice, dar și pentru a afla de ce Bucureștiul era alintat Micul Paris.
Marti, 31 August 2021 | Intern

Primarul Capitalei anunță amenzi pentru şoferii STB care nu respectă orarul autobuzelor

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că au început să fie aplicate amenzi de 100 de lei pentru şoferii STB care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie, comparativ cu orarul obligatoriu stabilit.
Vineri, 06 August 2021 | Intern

Un nou tip de marcaj rutier în București: șoferii vor acorda prioritate bicicliștilor

Șoferii din Capitală vor întâlni în curând un nou tip de marcaj rutier care-i va obliga să oprească cu trei metri înainte de semafor. Bicicliștii vor putea trece printre mașini și se vor putea așeza în fața coloanei într-un spațiu destinat lor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 30 Iulie 2021 | Intern

Parcarea nu va mai fi gratuită în unele zone din București: se pregătește un preț de 1.5 lei pe oră

Primăria București vrea să introducă taxe de parcare pentru șoferii care își lasă mașinile pe trotuar sau lângă bordură.
Miercuri, 30 Iunie 2021 | Intern

Primăria București vrea să cumpere autobuze electrice. Prețul este de 600.000 de euro per bucată

Primăria Capitalei intenționează să achiziționeze autobuze electrice la prețul estimativ de circa 620.000 de euro per bucată.
Joi, 03 Iunie 2021 | Intern

Primarul Capitalei promite: “În acest an, o să vedeţi cu câteva zeci de mii de maşini mai puţin pe prima bandă”

Primăria Municipiului București va lua măsuri în urma cărora prima bandă de circulaţie a străzilor va fi eliberată de zeci de mii de maşini, potrivit declarațiilor făcute de edilul Nicuşor Dan, care nu a dat însă detalii concrete despre acest proiect.
Vineri, 28 Mai 2021 | Intern

Studiu: Şoferii din Bucureşti pierd 10-20 de minute în căutarea unui loc de parcare

Peste un sfert dintre şoferii (27%) care circulă prin Bucureşti caută zilnic un loc de parcare în centrul oraşului şi pierd, în medie, 10-20 minute până găsesc un astfel de spaţiu, arată datele unui studiu realizat de o aplicaţie de parksharing.
Marti, 16 Martie 2021 | General

Furtul de catalizatoare continuă. Poliția a recuperat 250 de catalizatoare, în valoare de 750.000 de dolari

Polițiștii americani au condus o operațiune în urma căreia au recuperat 250 de catalizatoare, în valoare de circa 750.000 de dolari. Totodată, 19 persoane au fost arestate.
Miercuri, 10 Martie 2021 | Industrie

București, cel mai aglomerat oraș din lume: șoferii pierd anual 134 de ore în trafic

București, cu 134 de ore pierdute anuale în trafic, se află pe primul loc în topul celor mai aglomerate orașe din lume, potrivit unui nou clasament global. Capitala României este mai aglomerată decât orașe ca New York sau Moscova.
Luni, 03 Februarie 2020 | Intern

București, al patrulea cel mai aglomerat oraș din Europa în 2019: timpul pierdut în trafic a crescut

București a fost pe locul 4 în topul celor mai aglomerate orașe din Europa în 2019, potrivit unui studiu TomTom ce a inclus 416 orașe din 57 de țări. În Capitală, timpul petrecut în trafic este, în medie, cu 52% mai mare decât în condițiile în care traficul ar fi fluent.
Miercuri, 29 Ianuarie 2020 | Intern

Programul Rabla pentru București revine: voucher de 9.000 de lei pentru casarea mașinilor non-Euro, Euro 1 și Euro 2

Primăria Capitalei a anunțat un proiect care prevede acordarea unui voucher de 9.000 de lei la achiziționarea unei mașini Euro 6 non-diesel cu condiția casării unei mașini non-Euro, Euro 1 sau Euro 2.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Dacia, Citroen, Hyundai, Peugeot, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru