VIDEO: Cum au avansat lucrările de pe Autostrada de Centură A0 la intersecția cu Autostrada Soarelui

de Tiberiu Safta, Foto:Depositphotos.com
Sambata, 22.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lucrările de pe Autostrada de Centură a Bucureștiului A0, au avansat semnificativ în zona de legătură cu Autostrada Soarelui. Până acum, au fost montate pilele pentru noul pod care va trece deasupra Autostrăzii A2. În total, noua autostradă din jurul Bucureștiului va măsura 101 kilometri, dintre care 52 de kilometri ar trebui să fie gata în următorii doi ani.

Un material video arată în ce stadiu arată lucrările de pe Autostrada Centurii Bucureștiului, mai exact, în zona de legătură cu Autostrada Soarelui. În total, viitoarea autostradă care înconjoară capitala va măsura 101 kilometri.

Dintre aceștia, 52 de kilometri din zona A0 Sud sunt în stadiul cel mai avansat și ar trebui să fie gata în 2023 sau în 2024. Noua porțiune de drum îi va ajuta pe șoferi să ocolească orașul de la Autostrada A1 până la A2.

Această porțiune de drum este împărțită în trei loturi. Primul lot măsoară 17 kilometri și începe de la intersecția cu Autostrada A2 până în apropiere de Sintești. În zona acestui lot se află în execuție nodul rutier dintre A0 Sud și A2, fiind deja montate primele pile pentru podul care va trece deasupra Autostrăzii Soarelui.

Lucrările pentru acest lot au început în februarie 2021 și sunt executate de către firma turcească Alsim Alarko. Conform planului de construcție, termenul de finalizare al lucrărilor pentru Lotul 1 este stabilit pentru iunie 2023.

Lotul 2 măsoară 16.3 kilometri, iar cel de-al treilea lot are o lungime de 18 kilometri. De aceste loturi se ocupă firma Alsim Alarko, respectiv firma din Grecia, Aktor.

via Hotnews

Comentarii (3)

  • Scrooge
    Doamne ajuta !
    4 1
  • hai baieti hai. Sa aiba si capitala noastra o centura demna de tarile civilizate, mai ales ca e campie ca-n palma.
    5 1
  • Edikkk
    Ăştia din zona Moldova - vedeţi cum Bucale îi doare drept în... undeva de nevoile Moldovei.

    Bucale centură, autostradă!!! Nu drum expres...
    Bucale Târgovişte Sinaia
    Bucale DN1 lărgire la 4 benzi unde nu are
    samd

    A7, A8 cu tot cu lege în parlament este pentru ... naivi
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru