VIDEO: Giratoriul suspendat de la Domnești a fost montat complet peste Centura Capitalei

de Alexandru Monenciu
Marti, 09.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pasajul de la Domnești, de tip giratoriu suspendat, a fost montat complet peste Centura Capitalei. În prezent, stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 45%.

Centura Capitalei va integra mai multe pasaje de tip giratoriu suspendat. Cu ajutorul lor, șoferii vor putea circula în oricare direcție și, mai mult, vor putea evita calea ferată de centură.

Primul pasaj care va fi finalizat este cel de la Domnești. În prezent, stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 45%, iar giratoriul suspendat a fost montat complet peste Centura Capitalei. Un nou clip din dronă dezvăluie cum arată acum.

Muncitorii mai au de lucru la rampele de coborâre/urcare dinspre București și Domnești, dar și la rampele dinspre A1 și Bragadiru.

Contractul, în valoare de 91.5 milioane de lei, pentru construcția giratoriului suspendat de la Domnești a fost semnat în 2017, iar lucrările au început un an mai târziu. Din diverse motive acestea au fost oprite la scurt timp și au fost reluate în vara anului 2020.

via HotNews.ro

Comentarii (1)

  • oribila zona
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru