Au fost montate grinzile principale la giratoriul suspendat de la Domnești, peste Centura Capitalei

de Alexandru Monenciu
Marti, 05.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pasajul de la Domnești (de tip giratoriu suspendat) începe să prindă contur, după ce lucrările au fost reluate în vara anului trecut. Cu câteva zile în urmă au fost montate grinzile principale peste Centura Capitalei.

Centura Capitalei va avea mai multe pasaje rutiere, sub forma unor sensuri giratorii suspendate. Primul finalizat va fi cel de la Domnești, chiar dacă lucrările au fost suspendate pentru o lungă perioadă de timp din mai multe motive.

Primele lucrări la acest pasaj au început în 2018 și au fost reluate în vara lui 2020, așadar după aproape 2 ani de blocaje. Acum, constructorul a montat grinzile principale peste Centura Capitalei, astfel că sensul giratoriu suspendat începe să prindă contur.

Stadiul fizic al lucrărilor a depășit 40%. Mai mult, în paralel se lucrează la rampa de coborâre spre București și se montează în continuare grinzile metalice. Traficul urmează să fie deviat spre comuna Domnești pentru a putea începe lucrul la rampa de urcare/coborâre dinspre sat.

Cu o lungime de 536 de metri, Pasajul Domnești costă 91.5 milioane de lei. Contractul a fost semnat în 2017, iar lucrarea ar putea fi finalizată în 2022.

via HotNews.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru