Primul giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei a fost asfaltat în întregime

de Alexandru Monenciu
Vineri, 30.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul sens giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei, cel de la Domnești, a fost asfaltat în întregime. Potrivit oficialilor din Transporturi, acesta ar putea fi deschis în 15 noiembrie.

Contractul pentru construirea Pasajului Domnești, primul sens giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei, a fost semnat în 2017. Lucrările au început un an mai târziu, în baza unei autorizații de construire parțiale, dar s-au blocat la scurt timp după.

Lucrările au fost reluate în vara anului 2020. În prezent, giratoriul suspendat, cu o lungime de 536 de metri, a ajuns la un stadiu fizic de 85%, astfel că sunt șanse mari să fie deschis circulației în 15 noiembrie.

În urmă cu puțin timp, constructorul a finalizat de turnat asfaltul pe tablierul metalic ce compune giratoriul.

Mai mult, se lucrează la o serie de elemente, inclusiv la pregătirea pentru asfaltare a rampei de urcare spre Chiajna, a rampei de coborâre spre Bragadiru și a rampei de coborâre spre București.

via HotNews

Comentarii (2)

  • Așteptăm profesioniștii youtub-ului, amendați de poliție și lăsați fără permis, să se învârtă în sensul giratoriu, fără semnalizare, de pe banda exterioară.
    Probabil vor urma niște clipuri de după plonjon în care își vor demonstra istețimea din creierul rămas.
    5 0
  • Abia astept "tinereii" care vor face stanga la intrare in giratoriu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru