Primul giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei ar putea fi gata în noiembrie

de Alexandru Monenciu
Luni, 29.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pasajul Domnești, de pe Centura Capitalei, ar putea fi deschis circulației în 15 noiembrie. În prezent se toarnă asfalt pe primele porțiuni ale pasajului de tip giratoriu suspendat.

Centura Bucureștiului va integra mai multe pasaje de tip giratoriu suspendat pentru o circulație cât mai fluidă. Primul care ar urma să fie finalizat este cel de la Domnești.

Potrivit secretarului de stat în Transporturi, Ionel Irinel Scrioșteanu, pasajul ar putea fi deschis circulației în 15 noiembrie. În prezent se toarnă asfalt pe primele porțiuni.

Lucrările la Pasajul Domnești au început în 2018, dar au fost blocate din varii motive până în vara anului 2020. Atunci au fost reluate, șantierul și lucrările fiind preluate de un subcontractor.

via Hotnews

Comentarii (4)

  • Mircea Badea
    deci pana acum il suspendase plicusor, luptatorul dreptei?
    2 5
  • Propun să le dăm o primă gheboasă că au reușit să-l întârzie numai 5 ani și nu 10 așa cum și-au propus.
    Eu personal nu pot să îi înțeleg pe bucureșteni cum pot să stea în turmă cu orele (anii dacă se adună) în drum spre Valea Prahovei și în același timp să fie la un pas de indivizii care fac ca acest lucru să se întâmple.
    2 1
  • Păi în 2020 în timp ce un român vota, alți doi aveau alte treburi mai importante, foarte probabil unul din ei se-nghesuia pe valea Prahovei, iar altul comentează acum fără să știe măcar că centura ține de ministerul Transporturilor.
    Iar ce a votat un român din trei se vede în continuare. Ne mirăm?
    3 0
  • Viza de flotant ori buletinul de bucuresti nu te face bucureștean... acea ieșire din Bucuresti nu duce către Valea Prahovei
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru