Bucuresti

Joi, 26 Noiembrie 2015 | Intern

Traficul rutier în cartierul Drumul Taberei va reveni la normal în decembrie după 4 ani de lucrări la metrou

Veşti bune pentru locuitorii cartierului bucureştean Drumul Taberei: autorităţile promit că traficul rutier va reveni la normal până la sfârşitul anului, întrucât lucrările la metrou sunt aproape de a fi finalizate.
Marti, 10 Noiembrie 2015 | Intern

Ne ia din nou iarna prin surprindere? În Bucureşti şi 26 de judeţe nu are cine să deszăpezească drumurile

Bucureştiul şi 26 de judeţe nu au niciun contract de deszăpezire pentru iarna 2015-2016, astfel că drumurile riscă să devină impracticabile în cazul unor ninsori neprevăzute.
Marti, 23 Iunie 2015 | Reportaj

FOTOREPORTAJ: O călătorie București-Sofia cu BMW i8

BMW i8 ne-a fost partener de călătorie pe traseul București-Sofia. Prin lentila aparatului foto a lui Ciprian Mihai, vă prezentăm povestea călătoriei de 400 de kilometri alături de supercarul hibrid de la BMW.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Intern

Primăria Capitalei a schimbat din nou proiectul intrării autostrăzii A3 în Bucureşti

Proiectul care va realiza intrarea autostrăzii A3 în Bucureşti a fost modificat pentru a doua oară de Primăria Capitalei. Autostrada va fi legată tot de strada Fabrica de Glucoză, dar vor fi operate modificări pentru a reduce exproprierile pe cât posibil.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Intern

Red Bull Soapbox Race 2014: 51 de echipaje trăznite au luat startul în cursa automobilelor propulsate de gravitaţie

Calea 13 Septembrie din Bucureşti a fost capturată timp de o zi de nebunia cursei de maşini improvizate din Red Bull Soapbox Race. Automobilele propulsate de gravitaţie şi pilotate de echipaje trăznite au făcut deliciul publicului.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Intern

Două artere importante din Bucureşti vor avea sens unic din 12 septembrie

În încercarea de a fluidiza circulaţia în Capitală, Calea Dorobanţi şi Strada Polonă vor avea sens unic începând de vineri, 12 septembrie, titrează Hotnews.
Joi, 22 August 2013 | Intern

Proiect: Guvernul vrea pasarele pe Centura Capitalei

Reprezentanţii Guvernului României au demarat procedurile de licitaţie pentru atribuirea unui contract pentru construirea unei pasarele pe Centura Capitalei în vederea fluidizării traficului în zona Prelungirea Ghencea - comuna Domneşti.
Luni, 19 August 2013 | Intern

Ultima armă a Poliţiei Rutiere din Bucureşti: camera ascunsă

Poliţia Rutieră a demarat o campanie de sancţionare a şoferilor incorecţi din Bucureşti. Poliţiştii filmează dintr-o maşină nemarcată şi sancţionează pe loc, cu ajutorul unui agent pe motocicletă.
Miercuri, 14 August 2013 | Intern

Transcarpatica, promisiunea unui drum mai frumos decât Transfăgărăşanul

Autorităţile vor să construiască un drum de 60 de kilometri care să ofere o rută alternativă la DN1. Acesta se va numi Transcarpatica, ar trebui să fie construit între 2014 şi 2017 şi va trece prin Munţii Bucegi.
Marti, 28 Mai 2013 | Intern

Sorin Oprescu: "Voi finaliza trei proiecte mari de infrastructură rutieră în Bucureşti până în 2016"

Sorin Oprescu, Primarul Capitalei, a participat astăzi la evenimentul Mediafax care viza subiectul "Oraşele de mâine". Primarul a anunţat proiectele pe care le va finaliza până în 2016, când i se va încheia mandatul.
Luni, 13 Mai 2013 | Intern

Dan Şova: "Taxa pentru autostrada Comarnic-Braşov va fi de 3 euro/100 km"

Taxa de acces pentru viitoarea autostradă Comarnic - Braşov va fi de 3 euro pentru 100 de kilometri, anunţă Dan Şova, Ministerul Marilor Proiecte. Suma anunţată nu este bătută în cuie, subliniază acesta.
Marti, 19 Martie 2013 | Intern

CNADNR: Tariful de concesiune va înlocui rovinieta pe anumite sectoare de drum

Reprezentanţii CNADNR ne-au dat detalii exclusive despre viitorul tarif de concesiune, care va fi aplicat doar pe anumite segmente de drum din România.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Intern

Bucureştiul ar putea avea două taxe de circulaţie din 2014

Primăria Capitalei ia în considerare o taxă pentru circulaţia în Bucureşti, care ar putea fi aplicată din 2014, informează Mediafax.
Luni, 14 Mai 2012 | Intern

Toyota a deschis un circuit de off-road în Bucureşti

Toyota Bucureşti Nord a deschis primul circuit de off-road din Bucureşti. Aceasta simulează un traseu complex pe teren accidentat şi subliniază capacităţile modelelor Hilux şi Land Cruiser.
Joi, 14 Iulie 2011 | Intern

Bucureşti: RATB înfiinţează transportul public pe timp de noapte

Începând cu data de 15 iulie, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va pune în funcţiune 23 de linii de autobuze care vor circula pe timp de noapte, informează colegii de la Mediafax.
Vineri, 24 Iunie 2011 | Intern

Mini E şi Smart Electric Drive au ajuns în România

În cadrul evenimentului Green Car din Bucureşti, publicul poate vedea şi chiar experimenta prototipurile electrice Smart Electric Drive şi Mini E, expuse alături de hibrizii Lexus la AFI Palace Cotroceni.
Vineri, 27 Mai 2011 | Intern

A doua ediţie a Bucharest Classic Car Show debutează pe 9 iunie

Pasionaţii de automobile de epocă vor putea admira 50 de exponate în stare foarte bună la cea de-a doua ediţie a Bucharest Classic Car Show, organizată la World Trade Center.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Intern

A VENIT IARNA! Toată ţara e sub zăpadă

România a fost pusă din nou în genunchi din cauza ninsorii. Prognoza meteo nu anunţă îmbunătăţiri majore până la Crăciun. Automarket vă prezintă câteva ponturi pentru sezonul iarnă.
Joi, 08 Iulie 2010 | Intern

Rombat a deschis un nou centru logistic lângă Bucureşti

Rombat şi-a deschis cel de-al nouălea centru regional în comuna Jilava. Compania este lider pe piaţa aftermarket din România de peste 12 ani şi este furnizorul de acumulatori ai celor de la Dacia.
Miercuri, 16 Iunie 2010 | Intern

Primul showroom comun Mitsubishi şi Hyundai s-a deschis în Bucureşti

Mitsubishi şi Hyundai au deschis primul showroom comun în Bucureşti. Acesta este localizat pe strada Turnu Măgurele numărul 2 şi nu beneficiază de un service integrat.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Dacia, Citroen, Hyundai, Peugeot, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru