Încă două parcări subterane în Bucureşti: 500 de locuri la Piaţa Dorobanţi şi Parcul Cişmigiu

de Daniel Popescu
Luni, 23.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primăria Capitalei vrea să construiască încă două parcări subterane în Bucureşti, cu o capacitate totală de 495 de locuri, la Piaţa Dorobanţi şi Parcul Cişmigiu.

Primăria capitalei a anunţat că intenţionează să construiască două noi parcări subterane în în centrul Bucureştiului, ambele pe două nivele.

Prima dintre ele va fi amplasată în zona Piatei Dorobanţilor şi va avea o capacitate de 254 de locuri, în timp ce a doua parcare subterană ar urma să fie construită în apropiere de Parcul Cişmigiu, în Piaţa Valter Maracineanu, urmând să aibă 241 de locuri. În total, cele două parcări subterane vor avea 495 de locuri.

Primăria estimează costuri totale de aproape 17 milioane de euro, distribuite aproape egal între cele două proiecte, care vor fi realizate de investitori privaţi. Aceştia din urmă vor obţine concesionarea parcărilor pentru o perioadă de 49 de ani. Pentru moment nu se ştie când vor începe lucrările de construcţie, însă acestea ar trebui să dureze cel mult 2 ani.

Via Economica

Comentarii (2)

  • Degeaba! Ghertoiului i se va parea tot timpul mult sa plateasca 3 lei pentru o ora de parcare in conditii civilizate. Si pentru ca-i ghertoi nu va lua metroul si va parca tot in loc nepermis.
    9 0
  • Atata timp cat Politia rutiera sau locala nu taxeaza parcarile neregulamentare in zona, le fac degeaba.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru