Primarul Capitalei: Transportul public din București este oficial și pe hărțile Google

de Alexandru Monenciu
Marti, 16.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că transportul public din București este oficial și pe hărțile Google. Așadar, oricine folosește această aplicație și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul, folosind transportul public, va primi informațiile direct în aplicație.

De acum înainte, orice utilizator al aplicației Google Maps, care vrea să călătorească prin București, folosind transportul public, va primi informațiile dorite direct în aplicație. Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Utilizatorii vor primi variante de transport public pentru toată regiunea București - Ilfov, "incluzând aici transportul STB, STV, cel spre Chitila și Buftea, dar și programul metroului și al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni," mai susține el.

Datele pentru transportul public la suprafață vor fi preluate automat de pe serverele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București - Ilfov.

Inițial va fi afișată planificarea curselor. Ulterior, mai transmite primarul Capitalei, va fi afișată în timp real funcționarea mijloacelor de transport în comun.

via Nicușor Dan (Facebook)

Comentarii (6)

  • Super tare... de la așa-zisa revoluție tot astept asta...
    7 2
  • WOW! Nu ma misc des cu autobuzul prin capitala, deci sincer nu am avut nevoie niciodata sa vad cand vine autobuzul, dar chiar nu se vedeau autobuzele si informatiile despre ele pe Google Maps? Si chiar si asa, e motiv sa ne mandrim ca acum in sfarsit se vad? Pe bune? Si sobolanii stiu cand vin autobuzele, dar mai ales tramvaiele ca la cat de zgomotoase sunt ii trezesc din galeriile de pe sub oras.
    9 3
  • Asa si
    Asa, si? Ce merit are Nicusor in toata treaba asta? A dezvoltat primaria capitalei hartile Google? Ce ne mai place sa ne laudam cu lucruri mici... dar, cand e vorba de munca, nu stim cum sa ne ascundem
    7 1
  • Poate pune si transportu agentului termic pe hartile google.
    Ar fi util sa stie lumea cand vine caldura si cu ce viteza se misca apa prin tevi.
    14 0
  • Asa devreme?!!Tare plicusor asta!
    4 2
  • Seriff
    :))) cat de penibil, in vest e treaba asta de ani de zile, in 2022 fara 2 luni a ajuns si la noi:)) Cine a zis ca Romania e cu 50 de ani in urma a fost om destept.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru