Google Maps arată acum unde se află mijloacele de transport public în timp real

de Tiberiu Safta
Joi, 30.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că aplicația Google Maps va indica în timp real unde se află mijloacele de transport public. Aplicația le va permite călătorilor să-și aleagă și traseul optim.

Începând din această săptămână, călătorii Societății de Transport București (STB) pot vedea în timp real unde se află mijloacele de transport public în aplicația Google Maps. Anunțul a fost făcut de către Nicușor Dan, primarul general al Municipiului București, pe pagina sa oficială de Facebook.

„Călătorii care folosesc mijloacele de transport în comun din Capitală pot vedea de astăzi în aplicația Google Maps unde se află exact pe traseu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul cu care urmează să se deplaseze”, a precizat primarul general al Capitalei.

„Aplicația calculează cea mai bună rută pe care o pot alege călătorii până la destinația finală, incluzând în variante metroul și/sau trenul. Intermodalitatea este atât un element de noutate, cât și un mare avantaj pentru pasageri, care își pot alege sau schimba traseul în funcție de timpii de așteptare. Parteneriatul pe care l-am încheiat cu Google este rezultatul efortului comun al colegilor de la STB și TPBI, cărora le mulțumesc”, a mai adăugat Nicușor Dan.

via PMB

Comentarii (4)

  • Hahaha!!! Zyclown îl spulberă !!!
    0 9
  • Plicusor
    am vrut sa vad saracii (mirosind a apa rece) in timp real.
    strazi, semafoare inteligente etc..cand o avea iohanis doar 1 casa!
    1 8
  • @duamna fifi
    Ai dreptate, că rezolvase obrăznicătura din Voluntari toate problemele, apa caldă, a făcut revoluție cu transportul în comun ..... probabil trebuie să acceptăm liniștiți gaura de 4 miliarde lăsată la buget odată cu grămada de autorizații date ”pe ochi frumoși” în ultimele zile de mandat pentru o droaie de grozăvii în zone protejate.
    Mai e o știre cu achiziția de către primărie a 20 de mini-centrale de cvartal plus centrala nouă din Pantelimon, asta pe lângă reparația țevilor din rețea.
    Pe-asta n-ai știut s-o buchisești, sau v-a promis că vă reangajează la parcări dacă trollați și iese iar ”duamna”?
    7 4
  • Catalin
    Parteneriat cu Google pe bani? Cât ?
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru