Google Maps va afișa prețurile taxelor de drum. Vei ști cât te costă o călătorie pe autostrăzile din Grecia

de Alexandru Monenciu
Vineri, 17.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gigantul american a activat funcția prin care afișează prețurile taxelor de drum în aplicația Google Maps. Pentru început este activă pe circa 2.000 de drumuri "cu taxă" din SUA, India, Indonezia și Japonia.

A început perioada concediilor, iar românii se pregătesc să ia cu asalt plajele din Grecia, după doi ani de pandemie. Pentru a-ți putea planifica drumul mai ușor, Google Maps va afișa de acum încolo prețurile taxelor de drum.

Pentru început, funcția este disponibilă pe circa 2.000 de drumuri "cu taxă" din SUA, India, Indonezia și Japonia, dar "vor urma, în curând, și alte țări", anunță gigantul american de tehnologie.

Cei care folosesc această aplicație știu că putea fi bifată opțiunea de a evita aceste porțiuni de drum, dar acum îți va spune cât trebuie să plătești dacă te hotărăști, totuși, să le utilizezi.

Google Maps va putea, în continuare, să îți ofere o rută care evită drumurile pentru care trebuie să plătești taxă.

via Engadget

Comentarii (5)

  • Florin
    Genial! Salut ideea. Tot Maps folosesc si eu, prietenii folosesc Waze. Dar nu am chef sa instalez o noua aplicatie. Dupa ce iau carnetul, daca sunt incepator, pot circula in afara tarii? Cat timp trebuie sa tin lamaia oare?
    1 5
  • folosesc Here Maps ... recomand :)
    6 2
  • @Florin
    crezi ca ajungi in Grecia cu electrica ta? Ha ha ha. Si mai crezi ca iesi mai ieftin decat cu benzina pe acolo? Ha ha ha.

    Lamaia pastreaz-o permanent.
    4 4
  • Mircea Badea
    google maps imi da variante naspa prin oras, nu mi le arata pe toate...
    2 0
  • Mda... ca să economisești câțiva euro te bagă prin toți coclaurii.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru