Mașinile Google Street View se întorc în România: vehiculele vor actualiza imaginile din Google Maps timp de două luni

de Paul Cosma
Marti, 19.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Google a anunțat că va retrimite în România cunoscutele sale mașini Street View, începând cu data de 25 iunie. Timp de două luni, mașinile se vor plimba prin toată țara și vor actualiza imaginile din Google Maps.

Serviciul Street View de la Google va primi în curând o actualizare a hărților și drumurilor din țara noastră. Gigantul american își va trimite mașinile Street View în România, începând cu 25 iunie. Timp de două luni, aceste vehicule se vor plimba prin toată țara și vor actualiza imaginile din Google Maps.

Street View este disponibil în România începând cu 2010, când au fost publicate primele imagini din cele mai importante orașe pe Google Maps. Acoperirea Street View la nivelul întregii țări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de kilometri de drumuri, 39 de orașe și alte sute de obiective turistice.

Spre exemplu, serviciul s-a extins la obiective precum Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul Național Brukenthal sau fluviul Dunărea.

Street View este un serviciu oferit de Google Maps, în prezent fiind disponibil în mai mult de 85 de țări din toată lumea, inclusiv în Arctica și Antarctica.

Via Google

Comentarii (1)

  • "[...]fiind disponibil în mai mult de 85 de țări din toată lumea, inclusiv în Arctica și Antarctica[...]"
    Arctica și Antarctica nu sunt țări.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru