Google Maps

Luni, 05 Octombrie 2020 | Tehnologie

Google pregătește o nouă interfață pentru aplicația Maps: butoane mai mari și acces mai facil la anumite funcții folosite la volan

Google Maps va veni în curând cu o nouă interfață pentru șoferi și promite simplificarea serviciului de ghidare și a altor funcții în timpul condusului. Noua interfață este testată în prezent, urmând să fie lansată la nivel global în perioada următoare.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Google Maps ar putea integra noi funcții pentru mașini electrice: afișarea stațiilor de încărcare compatibile și plata energiei prin aplicație

Google Maps ar putea integra o funcție care să permită proprietarilor de mașini electrice să identifice stațiile de încărcare compatibile și să plătească costul energiei electrice direct din aplicație.
Vineri, 28 Iunie 2019 | Intern

Funcții noi pentru Google Maps în România: cât de aglomerate sunt mijloacele de transport în comun și cât este întârzierea până la destinație

Google Maps a primit în România o funcție care estimează aglomerația din mijloacele de transport în comun și întârzierea cu care ajungi la destinație în funcție de trafic.
Vineri, 31 Mai 2019 | Tehnologie

Funcție nouă pentru utilizatorii Google Maps din România: aplicația afișează limitele de viteză

Aplicația de navigație Google Maps afișează și în România limitele de viteză în funcție tipul de drum pe care se află șoferul, funcție preluată de la Waze.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Tehnologie

Google Maps introduce noi funcții pentru șoferi: afișează limitele de viteză și pozițiile camerelor video de supraveghere

Google Maps a început să introducă informații despre viteza maximă permisă și poziția camerelor video de supraveghere, funcții prin care se apropie de cele oferite de aplicația Waze.
Marti, 19 Iunie 2018 | Intern

Mașinile Google Street View se întorc în România: vehiculele vor actualiza imaginile din Google Maps timp de două luni

Google a anunțat că va retrimite în România cunoscutele sale mașini Street View, începând cu data de 25 iunie. Timp de două luni, mașinile se vor plimba prin toată țara și vor actualiza imaginile din Google Maps.
Luni, 07 Mai 2018 | Tehnologie

Volvo va integra Google Maps și alte aplicații Android în viitoarea generație a sistemului de infotainment Sensus

Volvo a anunțat că următoarea generație a sistemului de infotainment Sensus va integra aplicații Google, printre care și Maps, astfel că acestea vor fi disponibile inclusiv pentru utilizatorii care nu au telefon cu sistem de operare Android.
Marti, 09 August 2016 | General

O idee bună, dar aproape inutilă în România: Google Maps îţi va arăta câte locuri de parcare există în zona în care vrei să ajungi

Google Maps va include o funcţie care va oferi detalii despre cât de uşor este să găseşti locuri de parcare într-o anumită zonă, însă aceasta va fi aproape inutilă în România din cauza numărului mic de parcări.
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 | General

Google Maps atacă Here Maps şi sistemele tradiţionale: navigaţie offline pe Android şi iPhone

Google Maps a lansat o opţiune care permite navigaţie gratuită offline pe Android şi iPhone. Aplicaţia devine astfel un concurent real pentru Here Maps şi pentru sistemele de navigaţie tradiţionale folosite de constructorii auto.
Joi, 27 August 2015 | Tehnologie

Google a patentat un sistem de cartografiere a gropilor

Google a înaintat un patent pentru un sistem de cartografiere în timp real a gropilor. Acesta funcționează prin crowdsourcing, baza de date cu gropi fiind generată automat folosind sistemele de navigație ale mașinilor.
Marti, 03 Aprilie 2012 | Tehnologie

Google Maps a reactivat funcţia de estimare a timpului de călătorie în funcţie de trafic

Google a reactivat funcţia de estimare a timpului de călătorie în funcţie de trafic pentru programul său de navigaţie. Pentru moment, funcţia nu este disponibilă şi în România.
Luni, 27 Iunie 2011 | Auto Tech

OFICIAL: Google a lansat Navigaţia gratuită prin Google Maps pentru Android

Ai un telefon mobil sau o tabletă cu Android şi cu posibilitatea conexiunii GPS? Google îţi oferă un serviciu gratuit de navigaţie pe care îl găseşti de astăzi în Android Market.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Decembrie 2008 | Tehnologie

Iata cum se realizeaza hartile GPS

Automarket va prezinta modul in care se realizeaza hartile digitale disponibile pe sistemele GPS si in Google Maps.
Miercuri, 19 Noiembrie 2008 | Modele noi

VW a prezentat un Passat pe hidrogen in Los Angeles

Volkswagen a prezentat la Salonul Auto din Los Angeles un model Passat alimentat cu hidrogen.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, tehnologie, Passat, Google, GPS, Google Maps, sistem de navigatie, Auto Atlas, Navteq
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru