Google Maps

Vineri, 28 Iulie 2023 | Siguranta

Autoritățile din Atena, parteneriat cu Google pentru decongestionarea traficului

Autoritățile din capitala Greciei au încheiat un parteneriat cu gigantul american Google pentru decongestionarea traficului în Atena. Regiunea în care se află capitala are cea mai mare densitate a populației din țară.
Joi, 30 Martie 2023 | Intern

Google Maps arată acum unde se află mijloacele de transport public în timp real

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că aplicația Google Maps va indica în timp real unde se află mijloacele de transport public. Aplicația le va permite călătorilor să-și aleagă și traseul optim.
Joi, 08 Septembrie 2022 | Tehnologie

Google Maps: funcția care afișează rutele eco va fi disponibilă în România

Google a anunțat că va extinde noua sa funcție în aplicația Maps de afișare a rutelor mai economice pentru șoferi în mai multe țări din Europa. Printre acestea, se numără și România, unde noua funcție ar urma să fie implementată în această săptămână.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Tehnologie

Google Maps va afișa prețurile taxelor de drum. Vei ști cât te costă o călătorie pe autostrăzile din Grecia

Gigantul american a activat funcția prin care afișează prețurile taxelor de drum în aplicația Google Maps. Pentru început este activă pe circa 2.000 de drumuri "cu taxă" din SUA, India, Indonezia și Japonia.
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Intern

Primarul Capitalei: Transportul public din București este oficial și pe hărțile Google

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că transportul public din București este oficial și pe hărțile Google. Așadar, oricine folosește această aplicație și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul, folosind transportul public, va primi informațiile direct în aplicație.
Joi, 15 Aprilie 2021 | Tehnologie

Se schimbă Google Maps: grafică nouă, informații despre vreme și calitatea aerului, trasee „verzi”

Google Maps va primi în 2021 peste 100 de îmbunătățiri bazate pe inteligența artificială. De multe dintre acestea vor beneficia și utilizatorii din România.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Tehnologie

Google Maps vrea să promoveze circulația mașinilor pe drumuri ''prietenoase cu mediul''

Aplicaţia Google Maps va începe să direcţioneze şoferii pe rute despre care se estimează că ar genera cel mai redus nivel de emisii de carbon, în funcţie de trafic, relief şi alţi factori, potrivit unui anunț al companiei americane.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Tehnologie

Google pregătește o nouă interfață pentru aplicația Maps: butoane mai mari și acces mai facil la anumite funcții folosite la volan

Google Maps va veni în curând cu o nouă interfață pentru șoferi și promite simplificarea serviciului de ghidare și a altor funcții în timpul condusului. Noua interfață este testată în prezent, urmând să fie lansată la nivel global în perioada următoare.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Google Maps ar putea integra noi funcții pentru mașini electrice: afișarea stațiilor de încărcare compatibile și plata energiei prin aplicație

Google Maps ar putea integra o funcție care să permită proprietarilor de mașini electrice să identifice stațiile de încărcare compatibile și să plătească costul energiei electrice direct din aplicație.
Vineri, 28 Iunie 2019 | Intern

Funcții noi pentru Google Maps în România: cât de aglomerate sunt mijloacele de transport în comun și cât este întârzierea până la destinație

Google Maps a primit în România o funcție care estimează aglomerația din mijloacele de transport în comun și întârzierea cu care ajungi la destinație în funcție de trafic.
Vineri, 31 Mai 2019 | Tehnologie

Funcție nouă pentru utilizatorii Google Maps din România: aplicația afișează limitele de viteză

Aplicația de navigație Google Maps afișează și în România limitele de viteză în funcție tipul de drum pe care se află șoferul, funcție preluată de la Waze.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Tehnologie

Google Maps introduce noi funcții pentru șoferi: afișează limitele de viteză și pozițiile camerelor video de supraveghere

Google Maps a început să introducă informații despre viteza maximă permisă și poziția camerelor video de supraveghere, funcții prin care se apropie de cele oferite de aplicația Waze.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Iunie 2018 | Intern

Mașinile Google Street View se întorc în România: vehiculele vor actualiza imaginile din Google Maps timp de două luni

Google a anunțat că va retrimite în România cunoscutele sale mașini Street View, începând cu data de 25 iunie. Timp de două luni, mașinile se vor plimba prin toată țara și vor actualiza imaginile din Google Maps.
Luni, 07 Mai 2018 | Tehnologie

Volvo va integra Google Maps și alte aplicații Android în viitoarea generație a sistemului de infotainment Sensus

Volvo a anunțat că următoarea generație a sistemului de infotainment Sensus va integra aplicații Google, printre care și Maps, astfel că acestea vor fi disponibile inclusiv pentru utilizatorii care nu au telefon cu sistem de operare Android.
Marti, 09 August 2016 | General

O idee bună, dar aproape inutilă în România: Google Maps îţi va arăta câte locuri de parcare există în zona în care vrei să ajungi

Google Maps va include o funcţie care va oferi detalii despre cât de uşor este să găseşti locuri de parcare într-o anumită zonă, însă aceasta va fi aproape inutilă în România din cauza numărului mic de parcări.
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 | General

Google Maps atacă Here Maps şi sistemele tradiţionale: navigaţie offline pe Android şi iPhone

Google Maps a lansat o opţiune care permite navigaţie gratuită offline pe Android şi iPhone. Aplicaţia devine astfel un concurent real pentru Here Maps şi pentru sistemele de navigaţie tradiţionale folosite de constructorii auto.
Joi, 27 August 2015 | Tehnologie

Google a patentat un sistem de cartografiere a gropilor

Google a înaintat un patent pentru un sistem de cartografiere în timp real a gropilor. Acesta funcționează prin crowdsourcing, baza de date cu gropi fiind generată automat folosind sistemele de navigație ale mașinilor.
Marti, 03 Aprilie 2012 | Tehnologie

Google Maps a reactivat funcţia de estimare a timpului de călătorie în funcţie de trafic

Google a reactivat funcţia de estimare a timpului de călătorie în funcţie de trafic pentru programul său de navigaţie. Pentru moment, funcţia nu este disponibilă şi în România.
Luni, 27 Iunie 2011 | Auto Tech

OFICIAL: Google a lansat Navigaţia gratuită prin Google Maps pentru Android

Ai un telefon mobil sau o tabletă cu Android şi cu posibilitatea conexiunii GPS? Google îţi oferă un serviciu gratuit de navigaţie pe care îl găseşti de astăzi în Android Market.
Luni, 22 Decembrie 2008 | Tehnologie

Iata cum se realizeaza hartile GPS

Automarket va prezinta modul in care se realizeaza hartile digitale disponibile pe sistemele GPS si in Google Maps.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, tehnologie, Passat, Google, Google Maps, GPS, sistem de navigatie, Auto Atlas, Navteq
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru