O idee bună, dar aproape inutilă în România: Google Maps îţi va arăta câte locuri de parcare există în zona în care vrei să ajungi

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Marti, 09.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Google Maps va include o funcţie care va oferi detalii despre cât de uşor este să găseşti locuri de parcare într-o anumită zonă, însă aceasta va fi aproape inutilă în România din cauza numărului mic de parcări.

Găsirea unui loc de parcare în Bucureşti şi în mările oraşe ale ţării este o adevărată loterie, astfel că şoferii pierd timp preţios în trafic din momentul în care ajung la destinaţie şi până reuşesc să parcheze maşina în siguranţă.

Această problemă este însă frecventă şi în alte oraşe din Europa şi Statele Unite, motiv pentru care Google Maps va include în curând o funcţie care va veni în ajutorul şoferilor.

Astfel, una dintre cele mai populare aplicaţii de navigaţie va oferi indicii cu privire la situaţia locurilor de parcare din apropierea destinaţiei şoferului.

Urmareste Automarket
Pentru moment, toate indiciile arată că Google Maps va informa şoferii dacă în zonă există multe locuri de parcare, dacă parcarea în zona respectivă este dificilă sau dacă numărul locurilor de parcare este limitat. Întrucât oficilaii Google nu au dezvăluit încă oficial noua funcţie, nu este clar dacă informaţiile se vor referi la numărul total de locuri de parcare dintr-o zonă sau la numărul locurilor disponibile în funcţie de zi şi de intervalul orar.

Noua funcţie, care nu a primit încă un nume oficial, apare în varianta beta a versiunii 9.3.4, care va fi disponibilă în curând pe toate platformele, inclusiv pe telefoanele mobile iPhone şi cele cu sistem de operare Android.

Via Rushlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru