Parcari

Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Intern

Câte parcări publice sunt în România și ce orașe sunt campioane la încasarea amenzilor

Potrivit datelor din 2022, România are aproape 1.3 milioane de parcări publice. Cele mai multe amenzi pentru nerespectarea regulilor privind aceste locuri au fost înregistrate în Oradea.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Intern

OFICIAL: Tarif unic pentru parcările din București: 5 lei/oră

Consiliul General al Capitalei a adoptat o hotărâre prin care va fi implementat un tarif unic pentru toate locurile de parcare publice din București. Prețul unui loc de parcare va fi de 5 lei/oră de luni până vineri, în intervalul 8:00 – 20:00.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Industrie

Franța: Parcările, obligate prin lege să fie acoperite cu panouri solare

Senatul francez tocmai a adoptat o lege care va obliga parcările cu minim 80 de spații să fie acoperite cu panouri solare. Există, desigur, și câteva excepții.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Intern

Parcarea nu va mai fi gratuită în unele zone din București: se pregătește un preț de 1.5 lei pe oră

Primăria București vrea să introducă taxe de parcare pentru șoferii care își lasă mașinile pe trotuar sau lângă bordură.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Intern

Parcarea de tip park&ride din București a fost deschisă luni: tarif de un leu pe oră și capacitate de 660 de mașini

Prima parcare de tip park&ride din București, situată la începutul Șoselei București - Târgoviște, a fost inaugurată luni și are o capacitate de 660 de mașini. Prețul este de un leu pe oră.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Intern

Prima parcare de tip park&ride din București se deschide în noiembrie în Străuleşti: tarif de un leu pe oră și capacitate de 650 de mașini

Parcarea de tip park&ride de la Străuleşti va fi deschisă publicului în luna noiembrie și va avea o capacitate de 650 de mașini. Tariful solicitat va fi de un leu pe oră.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Intern

Primăria București vrea 7 stații de încărcare pentru mașinile electrice în Sectorul 4: contract cu valoare estimată la 60.000 de euro

Compania Municipală Energetica SA, controlată de Primăria Capitalei, a anunțat că vrea să cumpere 7 stații de încărcare a vehiculelor electrice, pe care să le instaleze în parcările noi ce urmează a fi construite pe raza Sectorului 4 din București.
Joi, 14 Iunie 2018 | Intern

Primăria Capitalei a aprobat noile tarife pentru parcare: de la 1 iulie, un loc de parcare în centru va costa 10 lei pe oră

Primăria Capitalei a aprobat joi un proiect de hotărâre prin care, începând de la 1 iulie, un loc de parcare în centrul Bucureștiului va costa 10 lei pe oră. Creșteri semnificative de prețuri vor fi și în celelalte zone.
Luni, 11 Iunie 2018 | Intern

Proiect: Primăria Capitalei vrea să mărească tarifele pentru parcările publice. Un loc de parcare în centru va costa 10 lei pe oră

Primăria Capitalei va vota luni un proiect prin care prețurile pentru parcările ublice vor crește semnificativ. În zona centrală, șoferii ar urma să plătească 10 lei pe oră, iar tariful se va dubla după primele două ore.
Marti, 13 Februarie 2018 | Intern

Primăria Capitalei propune o taxă pentru accesul cu mașina în centrul Bucureștiului: valoarea acesteia nu a fost încă stabilită

Primăria Capitalei a publicat un document în care propune introducerea unei taxe pentru tranzitarea centrului Bucureștiului cu mașina, precum și aplicarea unei taxe pentru orice loc de parcare existent în oraș.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Intern

Proiect pentru traficul din București: acces în centru doar cu mașini Euro 5 și Euro 6, iar toate locurile de parcare să fie cu plată

Autoritatea de Transport propune ca accesul în zona centrală a Bucureștiului să fie permis doar mașinilor Euro 5 și Euro 6 și ca toate locurile de parcare semnalizate corespunzător în oraș să fie cu plată.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | Intern

Eliminarea parcagiilor, mai aproape de realitate: proiectul mai are nevoie de un singur vot pentru a deveni lege

Proiectul de lege prin care persoanele care pretind ilegal sume de bani pentru parcarea mașinilor vor fi pedepsite cu închisoare de până la doi ani a fost aprobat de Senat și mai are nevoie doar de votul Camerei Deputaților pentru a intra în vigoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Mai 2017 | Intern

Clujenii vor afla de pe telefonul mobil unde sunt locuri de parcare libere în oraș

3.600 de locuri de parcare din Cluj-Napoca vor avea senzori pentru ca șoferii să poată afla oricând de pe telefonul mobil care dintre acestea sunt libere.
Marti, 11 Aprilie 2017 | Intern

Proiect de lege pentru eliminarea parcagiilor: muncă în folosul comunității și închisoare de până la doi ani

Persoanele care pretind ilegal sume de bani pentru parcarea mașinilor vor fi pedepsite cu muncă în folosul comunității sau cu închisoare de până la doi ani, potrivit unui proiect de lege.
Marti, 09 August 2016 | General

O idee bună, dar aproape inutilă în România: Google Maps îţi va arăta câte locuri de parcare există în zona în care vrei să ajungi

Google Maps va include o funcţie care va oferi detalii despre cât de uşor este să găseşti locuri de parcare într-o anumită zonă, însă aceasta va fi aproape inutilă în România din cauza numărului mic de parcări.
Vineri, 27 Mai 2016 | Intern

Proprietarii de maşini electrice şi hibride au acces gratuit la parcările publice din Bucureşti

Maşinile electrice şi hibride pot fi parcate gratuit de către şoferii bucureşteni în toate parcările publice cu plată din Capitală.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Intern

Schimbarea la faţă a Bucureştiului: zonă pietonală pe Bulevardul Unirii şi încă şase parcări subterane

Bulevardul Unirii va deveni predominant pietonal între Piaţa Unirii şi Piaţa Constituţiei, iar centrul oraşului va avea şase noi parcări subterane, potrivit unui proiect adoptat de Primăria Bucureşti care nu are însă niciun termen de începere a lucrărilor.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | Intern

Parcarea în Bucureşti va deveni un lux: 5 lei ora sau blocarea roţilor

Autorităţile vor să perceapă taxe pentru orice maşină care parchează pe străzile din Bucureşti, iar tarifele cresc radical în funcţie de timpul de staţionare: de la 5 lei pentru o oră până la aproape 20 de lei pentru două ore şi jumătate.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | Intern

Parcări inteligente în Bucureşti: rezervări şi plăţi prin telefonul mobil pentru locurile de parcare

Bucureştii vor putea găsi şi alege mult mai uşor locurile de parcare prin intermediul soluţiei mobile Parking+Plus, care va fi implimentată de Telekom România după ce a fost dezvoltată de programatori din Cluj-Napoca.

Tag-uri similare

parcari, parcari Bucuresti, parcari inteligente
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru