Primăria București vrea 7 stații de încărcare pentru mașinile electrice în Sectorul 4: contract cu valoare estimată la 60.000 de euro

de Paul Cosma
Luni, 10.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Municipală Energetica SA, controlată de Primăria Capitalei, a anunțat că vrea să cumpere 7 stații de încărcare a vehiculelor electrice, pe care să le instaleze în parcările noi ce urmează a fi construite pe raza Sectorului 4 din București.

Primăria București a scos la licitație un contract de circa 60.000 de euro pentru instalarea unor stații de încărcare a vehiculelor electrice.

Proiectul prevede montarea a 7 stații de încărcare în parcările noi ce vor fi construite în Sectorul 4, potrivit site-ului profit.ro. În documentele procedurii de achiziție se arată că termenul limită de depunere a ofertelor este data de 20 septembrie.

Primarul Sectorului 4 București, Daniel Băluță, declara anul trecut că, până la finalul anului 2018, primăria va construi peste 10.000 de noi locuri de parcare în sector, inclusiv în structuri de tip de tip "Park&Ride". Planul prevede înființarea de parcări la Piața Sudului, în apropierea stațiilor de metrou Constantin Brâncoveanu și IMGB, precum și în vecinătatea Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie".

Via Profit.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru