Primaria bucuresti

Miercuri, 30 Iunie 2021 | Intern

Primăria București vrea să cumpere autobuze electrice. Prețul este de 600.000 de euro per bucată

Primăria Capitalei intenționează să achiziționeze autobuze electrice la prețul estimativ de circa 620.000 de euro per bucată.
Luni, 26 August 2019 | Intern

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București începe din 26 august: amenzile pornesc de la 500 de lei

Maşinile parcate neregulamentar pe principalele artere ale Capitalei vor fi ridicate începând de luni, 26 august, iar şoferii vor plăti cel puţin 500 de lei pentru a-şi recupera autovehiculele. Avocatul Poporului critică această măsură, spunând că ridicarea mașinilor nu poate fi făcută de polițiștii locali, ci numai de polițiștii rutierii. În replică, primarul Gabriela Firea a spus că Avocatul Poporului “tinde să devină avocatul nesimţirii”.
Miercuri, 14 August 2019 | Intern

Primarul Capitalei anunță taxă pentru mașinile înmatriculate în afara Bucureștiului: amenzile pentru lipsa vinietei vor fi de la 1.500 la 2.000 de lei

Primarul Gabriela Firea a propus o vinietă electronică pentru circulația în București a autoturismelor înmatriculate în alte orașe sau state, dar și pentru cele poluante din București și Ilfov care tranzitează centrul Capitalei. Amenzile pentru lipsa rovinietei vor fi de la 1.500 la 2.000 de lei. Dacă proiectul va fi aprobat, măsurile ar putea intra în vigoare de la 1 ianuarie 2020.
Luni, 24 Iunie 2019 | Intern

Amenzile pentru parcarea neregulamentară în București ar putea fi aprobate pe 26 iunie: 500 de lei dacă mașina este ridicată și stă o zi în depozit

Primăria București a propus ca amenzile privind mașinile parcate neregulamentar în Capitală să fie votate în ședința Consiliului General din 26 iunie. În cazul unui autoturism, amenda propusă ajunge la 500 de lei dacă mașina este ridicată și stă o zi într-un depozit.
Marti, 19 Martie 2019 | Intern

Primăria București vrea să cumpere 100 de autobuze electrice cu 47 milioane euro: livrare în 20 de luni de la semnarea contractului

Primăria Municipiului Bucureşti a lansat licitaţia pentru achiziţia a 100 de autobuze electrice. Valoarea contractului se ridică la circa 47 de milioane de euro, fără TVA. Autobuzele ar urma să fie livrate în cel mult 20 de luni de la semnarea contractului.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Intern

Înscrierile pentru programul Rabla pentru București încep joi: vouchere de 9.000 de lei pentru cumpărarea de mașini noi non-diesel

Primăria Capitalei a anunțat că înscrierile pentru programul Rabla pentru București vor începe joi, 25 octombrie, la ora 18:00. Aplicația va permite înscrierea a numai 6.000 de persoane.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Intern

Regulamentul programului Rabla pentru București a fost publicat: 9.000 de lei pentru mașini Euro 6 non-diesel, electronice și electrocasnice

Primăria Capitalei a publicat regulamentul pentru programul prin care orice locuitor al Bucureștiului poate primi 9.000 de lei la casarea unei mașini vechi. Banii pot fi folosiți pentru a cumpăra o mașină nouă non-diesel, electronice și electrocasnice.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Intern

Primăria București vrea 7 stații de încărcare pentru mașinile electrice în Sectorul 4: contract cu valoare estimată la 60.000 de euro

Compania Municipală Energetica SA, controlată de Primăria Capitalei, a anunțat că vrea să cumpere 7 stații de încărcare a vehiculelor electrice, pe care să le instaleze în parcările noi ce urmează a fi construite pe raza Sectorului 4 din București.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Intern

Pasajul de la Ciurel trebuie demolat. Acesta a fost construit în proporţie de 40% şi face legătura cu Autostrada A1

Pasajul de la Ciurel care va face legătura cu Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti trebuie demolat, întrucât lucrările au loc pe baza unei autorizaţii de construcţie emisă ilegal. Pasajul a fost deja construit în proporţie de 40%.
Duminica, 19 Iulie 2015 | Intern

Pasajul rutier subteran de la Piața Presei din București a fost inaugurat

După o întârziere de jumătate de an, pasajul rutier subteran de la Piața Presei a fost inaugurat în dimineața zilei de 19 iulie de către primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Tag-uri similare

primaria bucuresti, inaugurare, pasaj rutier, Sorin Oprescu, pasaj piata presei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru