Parcari Bucuresti

Vineri, 30 Iulie 2021 | Intern

Parcarea nu va mai fi gratuită în unele zone din București: se pregătește un preț de 1.5 lei pe oră

Primăria București vrea să introducă taxe de parcare pentru șoferii care își lasă mașinile pe trotuar sau lângă bordură.
Marti, 27 Aprilie 2021 | Intern

Parcările de reședință din București se scumpesc de anul viitor: prețuri între 300 și 600 de lei

Prețul unei parcări de reședință din București va crește până la 600 de lei pe an, de la 60-80 de lei în prezent, în funcție de zonă, potrivit unui proiect aprobat de Consiliul General al Capitalei.
Joi, 18 Martie 2021 | Intern

Primarii din București vor să crească taxele de parcare începând din 2022

Primarii de sector propun Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) creşterea taxelor de parcare începând de anul viitor. Primarii susțin că aceste spații publice nu mai pot fi închiriate pe “prețuri de nimic”.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Intern

Proiect pentru parcările din București: locuri gratuite noaptea și abonamente în centru de 300 lei pe săptămână. Intervalul propus este luni-vineri, între 7:30 și 19:30

Primăria București a pus în dezbatere publică un proiect privind utilizarea parcărilor publice din Capitală. Autoritățile propun ca locurile de parcare să fie gratuite noaptea, în timp ce abonamentele pentru o săptămână, de luni până vineri între orele 7:30 – 19:30, pornesc de la 90 de lei și ajung la 300 de lei (în centru) pentru locurile fără rezervare. Pentru riverani, abonamentul lunar pornește de la 150 de lei și ajunge până la 500 de lei (în centru).
Marti, 13 Februarie 2018 | Intern

Primăria Capitalei propune o taxă pentru accesul cu mașina în centrul Bucureștiului: valoarea acesteia nu a fost încă stabilită

Primăria Capitalei a publicat un document în care propune introducerea unei taxe pentru tranzitarea centrului Bucureștiului cu mașina, precum și aplicarea unei taxe pentru orice loc de parcare existent în oraș.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Intern

Proiect pentru traficul din București: acces în centru doar cu mașini Euro 5 și Euro 6, iar toate locurile de parcare să fie cu plată

Autoritatea de Transport propune ca accesul în zona centrală a Bucureștiului să fie permis doar mașinilor Euro 5 și Euro 6 și ca toate locurile de parcare semnalizate corespunzător în oraș să fie cu plată.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Intern

Locurile de parcare, coșmarul bucureștenilor: 80% recunosc că au parcat neregulamentar, 47% au avut conflicte verbale sau fizice

80% dintre bucureșteni recunosc că au parcat cel puțin o dată neregulamentar, în timp ce 47% dintre ei admit că au avut un conflict verbal sau fizic pe tema unui loc de parcare, potrivit unui studiu realizat de Uber.
Vineri, 27 Mai 2016 | Intern

Proprietarii de maşini electrice şi hibride au acces gratuit la parcările publice din Bucureşti

Maşinile electrice şi hibride pot fi parcate gratuit de către şoferii bucureşteni în toate parcările publice cu plată din Capitală.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | Intern

Parcarea în Bucureşti va deveni un lux: 5 lei ora sau blocarea roţilor

Autorităţile vor să perceapă taxe pentru orice maşină care parchează pe străzile din Bucureşti, iar tarifele cresc radical în funcţie de timpul de staţionare: de la 5 lei pentru o oră până la aproape 20 de lei pentru două ore şi jumătate.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | Intern

Parcări inteligente în Bucureşti: rezervări şi plăţi prin telefonul mobil pentru locurile de parcare

Bucureştii vor putea găsi şi alege mult mai uşor locurile de parcare prin intermediul soluţiei mobile Parking+Plus, care va fi implimentată de Telekom România după ce a fost dezvoltată de programatori din Cluj-Napoca.

Tag-uri similare

parcari, parcari Bucuresti, parcari inteligente
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru