Proiect: Primăria București vrea să introducă aproape 60 de intersecții în sistemul de management al traficului

de Petre Barac
Vineri, 23.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primăria Capitalei va introduce 58 de intersecţii semaforizate din Bucureşti în sistemul de management al traficului, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Primăria București caută soluții pentru fluidizarea traficului din oraș. Într-o ședință a Consiliului General (CGMB), autoritățile au aprobat un proiect de hotărâre care presupune extinderea sistemului inteligent de management al traficului.

Potrivit proiectului, un număr de 58 de intersecții vor fi introduse în sistemul despre care s-a scris de nenumărate ori că este nefuncțional sau prost gestionat de edilii Capitalei.

Intersecțiile cu pricina se află pe arterele Colentina, Camil Ressu - Theodor Pallady, 13 Septembrie - Bd. Ghencea, Calea Griviţei, Bucureştii Noi și Giurgiului, proiectul având o valoare de circa 56 de milioane de lei.

Iniţiatorii lui spun că timpii de semaforizare se vor schimba în funcţie de cât de aglomerat este traficul pe un anumit sens.

În sistemul inteligent de management al traficului există 216 intersecţii semaforizate din 451.

Via News.ro

 

Comentarii (5)

  • Octavian
    Treceam acum 2-3 zile pe Calea Mosilor si ma minunam (mai bine zis ma enervam) de gardul care a aparut pentru delimitarea benzii tramvaielor. Nu stiu cand a fost montat, probabil nu am mai trecut eu de mult timp pe acolo, dar era deja ruginit. In plus intre tramvai si respectivul gard e o distanta de aprox 1m. Macar puneau jegul ala 50cm mai spre tramvai intrucat riscul sa lovesti cu masina gardul este mare, benzile auto in zona fiind inguste.
    Draga primarie, il loc sa aruncati banii nostri pe garduri mai bine puneati politia sa-si faca datoria si sa dea niste amenzi usturatoare nesimtitilor care depaseau pe acolo coloanele de masini.
    8 2
  • A fost montat gardul ala infect de acum 1 maxim 2 luni . La prima ploaie a ruginit tot. La fiecare doua saptamani exista niste tilicari care il vopsesc .Banuiesc ca nu pe banii lor . Cu Firea la primarie e din ce in ce mai dezastru, dar daca asta si-a dorit lumea.
    6 1
  • Octavian
    Lasă că măcar o sa avem autobuze turcești.
    :(
    5 1
  • rotila
    atat pe chitila cat si pe buc noi , dimineata si seara e coada la intersectie un km.poate sa stea la butoane gabriela fiirea ca degeaba.
    si la chibrit la fel.pana nu face podul constantei asa va fimereu.
    0 0
  • @rotila
    Dimineața ora de plecare 6h30 maxim
    Seara încearcă un ocol pe la Arcul de Triumf – Piața Presei Libere - Jiului
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru