Management

Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Industrie

Primele mișcări de trupe la Stellantis: șefi noi pentru brandurile Alfa Romeo și Peugeot

Stellantis a anunțat echipa de conducere a noului grup. Consiliul de Administrație este format din 11 membri și condus de președintele John Elkann, în timp ce Carlos Tavares este CEO-ul companiei.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Economic

Daimler reduce salariile cu 20% pentru CEO și management până la sfârșitul anului: grupul a contractat un credit de 12 miliarde de euro

Daimler va reduce cu 20% salariile pentru CEO și membrii din management, până la sfârșitul anului, în contextul crizei COVID-19. Grupul german a contractat un credit de 12 miliarde de euro pentru “flexibilitate financiară”.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Presa germană: Daimler vrea să concedieze 1.100 de angajați din management

Daimler ar urma să concedieze circa 1.100 de manageri la nivel global, respectiv 10% din management, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Daimler a refuzat să comenteze “speculațiile”, o nouă strategie fiind așteptată în 14 noiembrie.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Industrie

Presa japoneză: Nissan va respinge noua propunere de integrare de la Renault și va cere “drepturi egale” cu partenerii francezi

Nissan va respinge noua propunere de integrare a managementului din partea Renault și va cere “drepturi egale” în relația cu partenerii francezi, potrivit informațiilor dezvăluite de publicația niponă Nikkei. Conducerea japonezilor este nemulțumită de poziția constructorului în cadrul alianței și se teme că o fuziune cu Renault ar fi clar în defavoarea Nissan.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Industrie

Bram Schot este noul CEO Audi: olandezul va putea coordona și brandurile Ducati, Lamborghini și Italdesign Giugiaro

Board-ul de Supraveghere Audi l-a desemnat în funcția de CEO permanent pe Bram Schot, actual CEO interimar al companiei, începând cu data de 1 ianuarie 2019. Olandezul va conduce managementul Audi AG, ce include și brandurile Ducati, Lamborghini și Italdesign Giugiaro.
Vineri, 23 Februarie 2018 | Intern

Proiect: Primăria București vrea să introducă aproape 60 de intersecții în sistemul de management al traficului

Primăria Capitalei va introduce 58 de intersecţii semaforizate din Bucureşti în sistemul de management al traficului, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).
Marti, 06 Februarie 2018 | Industrie

Alfa Romeo și Maserati au un nou șef: americanul Tim Kuniskis a mai fost în poziții de conducere la Dodge, Chrysler și Fiat

Grupul Fiat-Chrysler l-a numit pe Tim Kuniskis drept noul șef al producătorilor Alfa Romeo și Maserati, acesta ocupând în trecut poziții de conducere la alte branduri din grup, precum Dodge, Chrysler și Fiat.
Marti, 20 Ianuarie 2009 | Industrie

OFICIAL: Fiat preia 35% din Chrysler

Fiat a preluat 35% din actiunile Grupului Chrysler si va pune la dispozitia americanilor reteaua de distributie si tehnologiile pe care le poseda.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru