Feedback

Presa germană: Daimler vrea să concedieze 1.100 de angajați din management

Publicat Vineri, 08.11.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Presa germană: Daimler vrea să concedieze 1.100 de angajați din management - Poza 1
Daimler ar urma să concedieze circa 1.100 de manageri la nivel global, respectiv 10% din management, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Daimler a refuzat să comenteze “speculațiile”, o nouă strategie fiind așteptată în 14 noiembrie.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daimler a transmis recent că profitul său din 2018 ar putea să scadă cu 10% din cauza “procedurilor guvernamentale din mai multe regiuni” cu privire la vehiculele diesel de la Mercedes-Benz.

Grupul se așteaptă ca veniturile sale din 2018 să fie semnificativ mai mici decât cifrele înregistrate în 2017, o scădere importantă urmând să fie înregistrată de divizia Mercedes-Benz Cars.

În acest context, presa germană susține că Daimler urmează să concedieze circa 1.100 de angajați din management, respectiv 10% din totalul pozițiilor de conducere.

Daimler a respins “speculațiile” și spune că poartă “discuții constructive” cu reprezentanții angajaților înainte să prezinte o nouă analiză a costurilor.

O actualizare a strategiei Daimler este așteptată din partea CEO-ului în data de 14 noiembrie.

Via Reuters


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru