Presa germană: Daimler vrea să concedieze 1.100 de angajați din management

de Paul Cosma
Vineri, 08.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daimler ar urma să concedieze circa 1.100 de manageri la nivel global, respectiv 10% din management, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Daimler a refuzat să comenteze “speculațiile”, o nouă strategie fiind așteptată în 14 noiembrie.

Daimler a transmis recent că profitul său din 2018 ar putea să scadă cu 10% din cauza “procedurilor guvernamentale din mai multe regiuni” cu privire la vehiculele diesel de la Mercedes-Benz.

Grupul se așteaptă ca veniturile sale din 2018 să fie semnificativ mai mici decât cifrele înregistrate în 2017, o scădere importantă urmând să fie înregistrată de divizia Mercedes-Benz Cars.

În acest context, presa germană susține că Daimler urmează să concedieze circa 1.100 de angajați din management, respectiv 10% din totalul pozițiilor de conducere.

Daimler a respins “speculațiile” și spune că poartă “discuții constructive” cu reprezentanții angajaților înainte să prezinte o nouă analiză a costurilor.

O actualizare a strategiei Daimler este așteptată din partea CEO-ului în data de 14 noiembrie.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru