PREMIERĂ: Red Bull Racing Show Run ajunge în România, în 10 septembrie

de Alexandru Monenciu
Joi, 08.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După Dallas, Tokyo, Mexico City, Belfast, Copenhaga și Jeddah, echipa Red Bull Racing Show Run va face, în 10 septembrie, o oprire în premieră la București. Intrarea este liberă.

ACTUALIZARE 08.09.2022: 

Organizatorul Red Bull Racing Show Run a publicat și programul evenimentului care va avea loc în 10 septembrie, în București. Intrarea va fi liberă.

Așadar, accesul publicului se poate face începând cu ora 14:00. Cei prezenți vor putea lua parte la diverse activități legate de motorsport, inclusiv schimbatul pneurilor în Pit Stop Challenge, sau testarea abilităților de memorie, concentrare și reflexe cu ajutorul Red Bull Tryouts.

Show-ul va începe la ora 17:00 cu o intrare în scenă a lui Simone Tempestini, campion național de raliuri.

Monopostul RB7, pilotat de Patrick Friesacher, este programat să intre pe traseul din fața Palatului Parlamentului din București la ora 17:30. Vor urma apoi piloții de drift Red Bull Drifbrothers și pilotul de stunt riding Arunas Gibieza.

Finalul Red Bull Racing Show Run va avea loc la 19:45. Între 20:00 și 22:00 este anunțat un aftershow.

În 2022, capitala României ajunge în premieră în calendarul oficial al echipei Red Bull Racing Show Run.

Evenimentul va avea loc în 10 septembrie, în fața Palatului Parlamentului, iar intrarea este liberă.

Cei peste 20.000 de spectatori așteptați la eveniment vor putea vedea în acțiune un monopost de Formula 1, mașini de drift și o motocicletă de stunt riding.

Monopostul în cauză este chiar șasiul RB7, cel care le-a adus atât echipei Red Bull Racing cât și germanului Sebastian Vettel titlul de campioni mondiali în sezonul 2011.

Pentru fanii drift-ului, piloții Red Bull Drifbrothers vor veni la București cu două mașini preparate special pentru acest sport. Este vorba despre două BMW M4 cu peste 1.000 de cai putere. La eveniment va fi prezent și Arunas Gibieza, rider Red Bull, care va impresiona cu cascadorii spectaculoase pe două roți.

În ultimii ani, echipa Red Bull Racing Show Run a mai "oprit" în orașe ca Dallas, Tokyo, Mexico City, Belfast, Copenhaga și Jeddah.

via Red Bull

Comentarii (2)

  • Like we give a crap...
    2 3
  • Mircea Badea
    daa..or sa se rada toti dizelistii ca astia nu stiu sa driftuiasca la consum.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru