BMW organizează o expoziție de fotografie în centrul Bucureștiului. Accesul este gratuit

de Tiberiu Safta
Sambata, 23.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW România organizează în perioada 22-30 septembrie o expoziție de fotografie în centrul capitalei. Expoziția este organizată în cadrul Galeriei Galateca, iar aici sunt expuse cele mai spectaculoase imagini realizate de 6 fotografi cunoscuți din presa auto.

În perioada 22-30 septembrie, Galeria Galateca își deschide porțile pentru o expoziție de fotografie organizată de către BMW România. Expoziția #BMWPhotoCamp, ajunsă la a treia ediție în acest an, va putea fi vizitată gratuit în această perioadă.

Pentru ediția din acest an, BMW România ne pregătește nu mai puțin de 30 de imagini și lucrări spectaculoase printate în format mare și realizate de către 6 dintre cei mai buni fotografi din presa auto românească. Vizitatorii vor avea ocazia să admire imagini spectaculoase realizate de următorii fotografi: Ciprian Mihai, Adrian Cobzașu, Ramona Copil, Bogdan Paraschiv, Dragoș Savu și Andrei Toboșaru. Toți acești fotografi au avut de-a lungul timpului colaborări cu mai multe publicații auto majore din România, printre care și Automarket.ro.

Fotografiile pentru ediția din acest an a expoziției #BMWPhotoCamp au fost realizate în Portugalia, pe o rază de 100 de kilometri în jurul Lisabonei, capitala țării iberice.

„Faptul că fotografiile sunt prezentate într-o galerie de artă, este o declaraţie despre valoarea lucrărilor şi calitatea fotografilor români.

Suntem onoraţi de deschiderea şi entuziasmul comunităţii de fotografi şi sperăm să putem creşte proiectul în fiecare an”, a declarat Alex Șeremet, Corporate Communication Manager BMW Group România.

Așa cum spuneam, expoziția este organizată în cadrul Galeriei Galateca din centrul Bucureștiului, pe strada C. A. Rosetti 2-4. Accesul pentru public este complet gratuit.

via BMW

Comentarii (5)

  • Foarte tare.
    Le propun fotografilor sa prezinte si poze cu daunele totale, tot ca reclama la BMW.
    2 7
  • BMW-uri surprinse semnalizand in trafic, parcate pe locuri pentru persoane cu dizabilitati sau depasind coloana la semafor. Nu?
    Macar bine ca se poate vizita gratis, ar fi fost culmea sa platesti pentru ceva ce poti vedea mereu in trafic.

    Dincolo de orice chestie, este de apreciat talentul si profesionalismul autorilor! Felicitari!
    4 4
  • Si facand depasiri periculoase, trase pe dreapta si testat soferii drogati si bauti.
    Hai ca se poate sa fie prezentata si realitatea.
    Sau astea le vedem zilnic la stiri si BMW a platit niste fotografi ca sa ii indrepte imaginea sifonata de cocalari.
    Urmeaza sa mai vedem si o prezentare cu VAG 2.0 TDI scotand parfum pe teava si suntem bine.
    0 5
  • Expozitia asta mi se pare o tentativa de a domestici grilele imense in ochii publicului.
    Si acum la ani buni de cand a dezvaluit trendul, grilele disproportionate inca nasc polemici aprinse, feeling-ul majoritar fiind "mai degraba nu".
    E de apreciat insa ca nu au inclus in expozitie abominatii gen X4 sau X6. Modelele de genul sunt utile doar in discutii contabile si de vanzari, nu au nimic de a face cu arta.
    4 0
  • Banditos
    Moncher ireparabil, te repeti!

    Copy-paste din arhiva personala, indiferent de subiect, abordarea e aceeasi....sri, iluminati, frankfurt, globalist, ghermanofobi, slugi, dumnezo, jivina, sluji, si, sa nu uitam...pana la fund (si la urma urmei) tot o non-valoare. Din Recycle Bin.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru