VIDEO: Forma finală, de giratoriu suspendat, a Pasajului Domnești, de pe Centura Capitalei

de Bogdan Mirică
Sambata, 16.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un clip recent, filmat cu drona, dezvăluie cum arată Pasajul Domnești, de pe Centura Capitalei. Acesta va fi un giratoriu suspendat.

Centura Capitalei este unul dintre cele mai urmărite proiecte de infrastructură din ultima perioadă. Știm cu toții care sunt problemele traficului, așa că ridicarea unor pasaje supraterane pentru fluidizare este o adevărată gură de aer pentru șoferi.

Un film recent, realizat cu o dronă și publicat pe pagina de Facebook a secretarului de stat în Transporturi, ne arată progresele făcute la Pasajul Domnești. Acesta are forma finală, urmând ca peste aceasta să se aștearnă straturile de asfalt și celelalte elemente de structură. După cum reiese și din imaginile filmate, vorbim despre un giratoriu suspendat.

Mai sunt lucrări de făcut pentru rampele de coborâre/urcare dinspre București și Domnești, precum și rampele dinspre A1 și dinspre Bragadiru.

Pasajul suspendat de la Domnești va avea 536 de metri și va costa 91.5 milioane de lei. Termenul de finalizare promis de autorități și constructor este a doua jumătate a anului 2022.

Pasajul de la Domnești nu este singurul de tip giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei.

Pe lângă cele deja existente și funcționale, mai există în lucru astfel de soluții de fluidizare la intersecția cu Șoseaua Olteniței și la intersecția cu Șoseaua Berceni.

via hotnews

Comentarii (2)

  • Bau Bau
    Se vede cat de inapoiati suntem, facem cate o stire pentru fiecare etapa a unui giratoriu SIMPLU SUSPENDAT, asta inseamna ca in viitor un NOD RUTIER SUSPENDAT DE AUTOSTRADA E SARBATOARE NATIONALA, cu 80 ani in urma pe cand alti faceau AUTOSTRAZI cu inclinatie a curbelor pentra ca automobilul sa-si pastreze viteza de 160 km/h noi bateam cu lingurita-n geam! VA ROG TARE MULT NU MAI FACETI TAM TAM DIN NIMIC DIN ZERO BARAT
    17 3
  • Forma finala... Extraordinar.
    Seamănă de zici că e un papanaș. Pe farfurie. Mai seamănă cu scorul PNL la viitoarele alegeri...
    15 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru