VIDEO: Cum au avansat lucrările de pe tronsonul 2 al Autostrăzii de Centură A0 a Bucureștiului. Ar putea fi gata la finalul anului

de Tiberiu Safta
Luni, 23.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un clip publicat recent arată cum au avansat lucrările de pe cel de-al doilea tronson al Autostrăzii de Centură A0 din București. Această porțiune măsoară 16 kilometri și sunt șanse mari ca aceasta să fie completată la finalul acestui an.

Compania Infrastructure Romania a publicat un clip nou cu stadiul lucrărilor de pe tronsonul 2 al Autostrăzii de Centură A0, care va înconjura capitala. Acest sector de drum va măsura 16.3 kilometri și ar putea fi gata la sfârșitul anului, potrivit Asociației Pro Infrastructură.

Porțiunea de drum va realiza legătura dintre DN5 și DN6, iar lucrările sunt executate de către Alsim Alarko, o firmă din Turcia. Datele furnizate de CNAIR arată că stadiul fizic al lucrărilor de pe această porțiune a ajuns la 55.7%. Valoarea lucrărilor este estimată la 751 de milioane de lei fără TVA.

În total, Autostrada A0 va măsura 101 kilometri. Porțiunea A0 Sud, care măsoară 52 de kilometri, va fi alcătuită din 3 tronsoane. Primul măsoară 17 kilometri, al doilea, cel menționat mai sus, măsoară 16.3 kilometri, iar tronsonul 3 va fi cel mai lung, cu o distanță de 18 kilometri. Întreaga porțiune A0 Sud ar trebui să fie gata în intervalul 2023-2024.

via Hotnews

Comentarii (1)

  • daca nu pornea drula lucrarile se mai facea o plua... fura dracnea banii. la fel a facut cu centura mihailestiului... incompetentii nu au facut nimic 30 de ani, acum traversezi localitatea in 5 minute.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru