DN1

Marti, 19 Martie | Intern

Trafic oprit pe DN1: se demolează un pod CFR pe Valea Prahovei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că traficul va fi oprit temporar pe Valea Prahovei. Un pod CFR va fi demolat în zona Câmpina, ieșirea spre Cornu.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Intern

VIDEO: S-a dat startul lucrărilor la centura de 6 km care ocolește Comarnic

S-a dat startul lucrărilor la Varianta Ocolitoare Comarnic. Aceasta va avea o lungime de 6 kilometri, la profil de drum național cu două benzi.
Marti, 22 August 2023 | Intern

Circulația pe Drumurile Naționale din România se va face în sistem 2+1. Ar trebui să scadă numărul accidentelor

Ministerul Transporturilor a anunțat un nou proiect prin care să fie adoptat "modelul suedez" de circulație pe toate drumurile naționale administrate de CNAIR. Cu ajutorul noului sistem 2+1 de separare a benzilor, autoritățile speră să reducă numărul accidentelor pe aceste șosele.
Marti, 04 Iulie 2023 | Intern

DN1: Circulația va fi restricționată, timp de o lună, între Predeal și Brașov

Circulația va fi restricționată, timp de o lună, pe o porțiune din DN1, între Predeal și Brașov, anunță Regionala de Drumuri Brașov. Autoritățile recomandă rutele alternative.
Miercuri, 03 August 2022 | Intern

Ministrul Transporturilor: Vor fi construite 3 pasaje rutiere pe DN1, la Sinaia și Azuga

Potrivit lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, vor fi construite 3 pasaje rutiere pe Drumul Național 1, la Sinaia și Azuga. Acestea au rolul de la fluidiza traficul pe traseul București - Sinaia.
Joi, 24 Februarie 2022 | Intern

Ministerul Dezvoltării va moderniza un drum județean către Brașov, o nouă alternativă la DN1

Ministerul Dezvoltării va moderna Drumul Județean 1021, Valea Doftanei - Brădet, ca o alternativă nouă la DN1 și DN1 A. Guvernul tocmai a aprobat indicatorii tehnico - economici.
Miercuri, 05 Mai 2021 | Intern

Încep lucrările pe Valea Prahovei: trafic restricționat la Azuga până la sfârșitul anului

Compania Națională de Drumuri a anunțat că podul de la Azuga, de pe DN1, intră în reparații, iar traficul va fi restricționat până la sfârșitul acestui an.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Intern

Accesul din Drumul Național 1 pe Centura Bucureștiului va fi îmbunătățit prin două intersecții de tip giratoriu

Autoritățile au început lucrările pentru realizarea a două intersecții de tip giratoriu cu scopul de a fluidiza accesul din Drumul Național 1 pe Centura Bucureștiului.
Joi, 08 Decembrie 2016 | Intern

Bucureştenii n-au scăpare: DN1, DN2 şi DN7, care leagă Capitala de Ungaria şi Moldova, sunt cele mai periculoase drumuri din România

Drumurile naţionale DN1, DN2 şi DN7 sunt cele mai periculoase rute pe şosea din România, iar Valea Oltului este tronsonul cu cele mai multe accidente. Cele 3 drumuri leagă Capitala de Ungaria şi Moldova.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Intern

Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi DN1 Bucureşti - Ploieşti se reasfaltează: traficul va fi restricţionat timp de două luni

Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi Drumul National DN1 Bucureşti - Ploieşti va fi restructionat în anumite zone până la sfârşitul lunii iulie, întrucât suprafaţa de rulare se reasfaltează.
Luni, 14 Martie 2016 | Intern

Drumul Naţional al Pasarelelor: încă trei pasarele vor fi construite pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti

Localităţile Corbeanca, Săftica şi Tâncăbeşti vor beneficia de pasarele pietonale peste Drumul National 1, ceea ce va permite o mai mare fluidizare a traficului în zilele aglomerate.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Intern

DN1 va avea restricții de circulație pe anumite sectoare în perioada 16-30 noiembrie 2015

CNADNR a anunțat două săptămâni de restricții rutiere pe DN1 în perioada 16-30 noiembrie 2015. În zilele lucrătoare se vor efectua reparații la anumite poduri de pe acest drum.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 31 Octombrie 2014 | Intern

DN1 ar putea fi modernizat în 2015 cu fonduri europene

CNADNR a repus în discuţie un proiect de modernizare a DN1 prin implementarea de bariere despărţitoare şi de sensuri giratorii pentru drumul cu cele mai multe accidente din România. Proiectul ar putea fi demarat în primăvara anului viitor.
Miercuri, 14 August 2013 | Intern

Transcarpatica, promisiunea unui drum mai frumos decât Transfăgărăşanul

Autorităţile vor să construiască un drum de 60 de kilometri care să ofere o rută alternativă la DN1. Acesta se va numi Transcarpatica, ar trebui să fie construit între 2014 şi 2017 şi va trece prin Munţii Bucegi.
Luni, 12 August 2013 | Intern

Buşteni-Valea Doftanei, primul drum din România construit din fonduri private, va fi deschis în 22 august

Judeţul Prahova va avea primul drum construit integral din fonduri private din România. Acesta leagă Buşteni de Valea Doftanei şi va fi inaugurat în 22 august.
Joi, 08 August 2013 | Intern

Sens giratoriu suspendat în Ploieşti - lucrările încep în septembrie

DN1 va primi o serie de modificări în vederea fluidizării circulaţiei. Printre acestea se numără pasarele pe Valea Prahovei şi un sens giratoriu suspendat în Ploieşti.
Marti, 28 Mai 2013 | Intern

Sorin Oprescu: "Voi finaliza trei proiecte mari de infrastructură rutieră în Bucureşti până în 2016"

Sorin Oprescu, Primarul Capitalei, a participat astăzi la evenimentul Mediafax care viza subiectul "Oraşele de mâine". Primarul a anunţat proiectele pe care le va finaliza până în 2016, când i se va încheia mandatul.
Marti, 07 Mai 2013 | Intern

DN1 va avea o secţiune de doi kilometri închisă până pe 15 iulie

Reparaţia a trei pasaje supraterane de pe DN1 va restricţiona circulaţia pe o secţiune a DN1 vreme de două luni şi jumătate. Restricţiile au intrat în vigoare astăzi, în apropierea Ploieştiului.
Marti, 08 Ianuarie 2013 | Intern

România: CNADNR poate să continue licitaţia pentru Autostrada Comarnic Braşov

CNADNR va continua procedura de reatribuire a contractului de cesionare referitor la porţiunea de 58 de kilometri de autostradă dintre Comarnic şi Braşov.
Marti, 14 August 2012 | Intern

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii vrea să mărească viteza maximă la 70 km/h în unele localităţi

Veşti excelente pentru cei care circulă des pe unele porţiuni ale E81, E58, E578, E581şi E70: Ministerul Transporturilor vrea să mărească limita de viteză la 70 km/h în mai multe localităţi în vederea fluidizării traficului.

Tag-uri similare

Romania, accident, politia rutiera, politia, DN1, DN2, DN6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru