DN1: Circulația va fi restricționată, timp de o lună, între Predeal și Brașov

de Alexandru Monenciu
Marti, 04.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Circulația va fi restricționată, timp de o lună, pe o porțiune din DN1, între Predeal și Brașov, anunță Regionala de Drumuri Brașov. Autoritățile recomandă rutele alternative.

Cozile de pe DN1, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei, sunt deja o normalitate. Ca și cum nu era de ajuns, circulația va fi îngreunată și de lucrări la partea carosabilă.

Regionala de Drumuri Brașov anunță că circulația va fi restricționată, timp de o lună, între Predeal și Brașov, relatează cei de la Profit.ro.

Între Timișul de Sus (zona Cotul Donului) și intrarea în municipiul Brașov a început deja frezarea stratului de uzură, iar ulterior va fi așternut un nou covor asfaltic. Până atunci, pe această porțiune din DN1, se va circula dirijat.

Pe lângă faptul că trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, șoferii sunt sfătuiți să circule pe rutele ocolitoare: DN73A, Predeal - Râșnov și DN1A, Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

via Profit.ro

Comentarii (3)

  • Nu e suficient ca e restrictionata si la Banesti si se merge fff greu.....Este bine totusi ca nu e perioada concediilor....
    1 0
  • iohAnus
    jmekerii zboara cu aveonu privat, fraerii raman pe drum! ghinion!
    3 1
  • Asa… ce le-ai mai spus-o, cât ești tu de tare!!! Când văd specimene ca tine îmi pare rău ca la oameni “rebuturile” au drept de viață.
    PS știu că-i o prostie… da pe ăștia n-ai cum sa-i iei cu empatie si bun simț… ei nu vorbesc limba!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru