Brasov

Marti, 04 Iulie 2023 | Intern

DN1: Circulația va fi restricționată, timp de o lună, între Predeal și Brașov

Circulația va fi restricționată, timp de o lună, pe o porțiune din DN1, între Predeal și Brașov, anunță Regionala de Drumuri Brașov. Autoritățile recomandă rutele alternative.
Sambata, 14 Ianuarie 2023 | Intern

Timișoara va primi 44 de autobuze electrice noi din Turcia

Producătorul turc de autobuze Karsan a început să livreze autobuze electrice noi în Timișoara și Brașov. Cel dintâi oraș va primi 44 de autobuze cu zero emisii, cu ocazia desemnării acestuia drept Capitala Europeană a Culturii din acest an.
Joi, 07 Octombrie 2021 | Intern

Viteză limitată la 30 de km/h în centrul Brașovului. Propunerea îi aparține primarului

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a propus limitarea vitezei la 30 km/h în centrul orașului și în cartierul Schei. Tot el a anunțat că Poliția Națională va monitoriza circulația cu radare mobile.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Intern

Turcii de la Karsan vor livra 56 de autobuze electrice în Timișoara și Brașov

Turcii de la Karsan vor livra 56 de autobuze electrice, de 18 metri lungime, în Timișoara și Brașov. Contractele în valoare de 35 de milioane de euro au fost semnate, iar primele exemplare vor fi livrate la începutul anului viitor.
Duminica, 05 Septembrie 2021 | Intern

Noile autobuze electrice din Brașov au fost echipate cu un sistem care evită accidentarea pietonilor și bicicliștilor

Noile autobuze electrice din Brașov au fost echipate cu un sistem avansat de asistență, care folosește inteligența artificială pentru a avertiza șoferul înaintea producerii unor coliziuni în trafic.
Miercuri, 24 Martie 2021 | Intern

Primarul Brașovului propune interzicerea mașinilor diesel în oraș

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a lansat o dezbatere publică privind scăderea poluării în oraș, una dintre măsurile propuse fiind interzicerea mașinilor cu motoare diesel.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern

7 localități din România vor primi fonduri pentru stații de încărcare pentru mașini electrice: pe listă figurează Brașov, Timișoara sau Suceava

Administrația Fondului de Mediu a anunțat că va aloca fonduri localităților Slatina, Galați, Brașov, Timișoara, Alba Iulia, Deva și Suceava pentru stații de încărcare pentru mașini electrice.
Marti, 06 Iunie 2017 | Un german in Transilvania

Un german în Transilvania: pustiul de pe DN1 și frumusețile Brașovului

Echipa Automarket a plecat deja spre Transilvania alături de Volkswagen Passat. Neamțul a străbătut un DN1 surprinzător de pustiu și s-a minunat la vederea Brașovului.
Marti, 29 Aprilie 2014 | Intern

Clubul posesorilor de modele clasice de la Dacia se reuneşte în 10 mai la Braşov

Peste 50 de exemplare clasice produse de Dacia se vor reuni la Braşov odată cu întâlnirea clubului Dacia Clasic. Evenimentul este programat pentru data de 10 mai şi marchează 45 de ani de la fabricarea primului Dacia 1300.
Joi, 20 Iunie 2013 | Intern

În weekendul viitor începe E30 Fest 2013, întrunirea anuală a pasionaţilor "Ursuleţului"

Pasionaţii modelului BMW E30 vor organiza săptămâna viitoare întâlnirea lor anuală. Aceasta va fi derulată în perioada 28-30 iunie şi vor fi prezente peste 100 de exemplare E30.
Luni, 13 Mai 2013 | Intern

Dan Şova: "Taxa pentru autostrada Comarnic-Braşov va fi de 3 euro/100 km"

Taxa de acces pentru viitoarea autostradă Comarnic - Braşov va fi de 3 euro pentru 100 de kilometri, anunţă Dan Şova, Ministerul Marilor Proiecte. Suma anunţată nu este bătută în cuie, subliniază acesta.
Marti, 19 Martie 2013 | Intern

CNADNR: Tariful de concesiune va înlocui rovinieta pe anumite sectoare de drum

Reprezentanţii CNADNR ne-au dat detalii exclusive despre viitorul tarif de concesiune, care va fi aplicat doar pe anumite segmente de drum din România.

Tag-uri similare

Bucuresti, autostrada, A1, Craiova, autostrazi Romania, CNADNR, rovinieta, A2, Brasov, Comarnic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru