DN1 va avea restricții de circulație pe anumite sectoare în perioada 16-30 noiembrie 2015

de Sebastian Toma
Vineri, 13.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CNADNR a anunțat două săptămâni de restricții rutiere pe DN1 în perioada 16-30 noiembrie 2015. În zilele lucrătoare se vor efectua reparații la anumite poduri de pe acest drum.

DN1 va avea traficul rutier restricționat timp de două săptămâni pentru efectuarea unor lucrări de reparații, informează Digi24 citând CNADNR. Potrivit Companiei Naționale de Drumuri Naționale din România, în perioada 16-30 noiembrie 2015 vor fi derulate lucrări de reparații pe DN1, timp în care circulația va fi restricționată pe un singur sens de deplasare. Lucrările au loc pe sectoarele DN1 de la Km 109+520 și 144+886, unde se vor repara sau înlocui rosturile de dilatație ale podurilor aflate la pozițiile menționate. Sectorul de drum menționat se află între Câmpina și Sinaia.

Restricțiile de circulație pe DN1 vor avea loc de luni până joi în ambele săptămâni menționate, în intervalul orar 08:00-18:00 și în zilele de vineri între orele 08:00 și 14:00. Autoritățile au menționat că traficul rutier se va desfășura în condiții normale de vineri de la ora 14:00 până la luni la 08:00 în perioada 16-30 noiembrie 2015.
Având în vedere faptul că pe sectorul respectiv de drum au loc frecvent blocaje de trafic, vă recomandăm să vă faceți alte planuri de vacanță în perioada menționată de CNADNR, dacă intenționați să vizitați Valea Prahovei.

În lipsa oricărei alternative, puteți folosi rutele ocolitoare.

Urmareste Automarket
Cei de la CNADNR au anunțat că vor opera restricții de trafic în perioada menționată și la poziția kilometrică 89+313, dar acolo se va circula pe două dintre cele patru benzi de deplasare ale drumului național. Această secțiune se află tot în apropierea localității Bănești, după cum relevă datele CNADNR.

Via Digi24 | CNADNR | Sursă Foto

Comentarii (4)

  • Fac reparatii exact in perioada cand vor pleca multi la multe in mini vacanta de 1 decembrie...

    Ori sunt ai naibii de cinici, ori sunt tampiti de-a dreptul...
    12 0
  • *munte
    2 0
  • Concret
    Dar ...reparatii pe creierele lor cand fac???
    5 0
  • Nu-i bai!

    Puteti folosi ruta ocolitoare pe autostrada A1 Ploiesti-Comarnic-Brasov.
    (imediat ce va fi data in circulatie - demolata - redata circulatiei)
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru