Accesul din Drumul Național 1 pe Centura Bucureștiului va fi îmbunătățit prin două intersecții de tip giratoriu

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 07.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autoritățile au început lucrările pentru realizarea a două intersecții de tip giratoriu cu scopul de a fluidiza accesul din Drumul Național 1 pe Centura Bucureștiului.

Traficul rutier de la ieșirea de pe Drumul Național 1 (DN1) spre Centura Bucureștiului este frecvent aglomerat, în special la începutul și la sfârșitul weekendurilor, iar autoritățile s-au gândit la o măsură care să reducă ambuteiajele.

Compania Națională de Adminstrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat începerea lucrărilor pentru realizarea a două intersecții de tip giratoriu în zona Pasajului Otopeni. Primul giratoriu va fi amplasat la km 69+031, la aproape 3 kilometri de pasajul rutier spre Mogoșoaia, în timp ce al doilea va fi poziționat la km 1+277, în zona benzinăriei Lukoil, la intersecția cu Strada Drumul Gării.

Urmareste Automarket
De asemenea, între cele două sensuri giratorii va fi amplasat un separator de sens, iar intersecția de sub Pasajul Otopeni va fi de asemenea reconfigurată.

Interesant este însă că CNAIR a decis că procedura de amenajare a celor două intersecții să se facă din parapet lestabil până la obținerea avizelor necesare, sub pretextul ca șoferii să se obișnuiască cu noua configurație a traseului.

Soluția definitivă ar urma să se aplice în cursul acestui an, fără să existe încă un termen clar.

Via CNAIR, Digi24

Comentarii (4)

  • foarte bine asta, ca la DN1/Centura este o problema de 27 de ani .. era si cazul sa se faca o investitie acolo, ca sa ii ajute pe oamenii ce locuiesc in zona ...

    claar frate, fix acolo era nevoie
    2 1
  • Probabil nu prea ai treaba cu iesirea din B pe DN1-Centura,altfel ai fi observat coada care se forma pe prma banda a DN1,de multe ori incepand de la Jandarmeriei.
    Toti cei care voiau sa faca dreapta spre pe breteaua spre centura trebuiau sa ofere prioritate de stanga in giratoriu pentru cei care circulau deja pe centura.
    Acum vei intra pe centura si vei avea obligatoriu la dreapta spre A3,fara sa mai incurci traficul de pe DNCB,pt ca e o banda speciala.

    Si da,sunt oameni in zona,chiar foarte multi. Vezi cartierul greenfield..nu stiu insa cat ii ajuta ,ca ei au alte probleme si mai mari cu accesul.
    2 0
  • Autorul a pus "punctul pe i" : se va fluidiza dupa metoda englezeasca: mers pe stanga ! (Vezi indicatorul din poza !)
    1 0
  • Este o BATAIE DE JOC! Tocmai am venit de la Snagov si ca sa poti intra in Bucuresti mai mergi 3 (TREI!!!!) km inainte si abia apoi faci un sens giratori si te inytorci spre capitala.Culmea!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru