Drumul Naţional al Pasarelelor: încă trei pasarele vor fi construite pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti

de Daniel Popescu
Luni, 14.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Localităţile Corbeanca, Săftica şi Tâncăbeşti vor beneficia de pasarele pietonale peste Drumul National 1, ceea ce va permite o mai mare fluidizare a traficului în zilele aglomerate.

Drumul National 1 care leagă Bucureştiului de principalele staţiuni montane este una dintre cele mai aglomerate şosele din România, în special în zilele de weekend. Pentru a fluidiza cât mai mult traficul, autorităţile au montat pasarele pietonale în Comarnic şi Buşteni, iar acum va veni rândul altor trei localităţi să beneficieze de acestea.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a decis să construiască pasarele pietonale şi în localităţile Corbeanca, Săftica şi Tâncăbeşti cu scopul de a reduce accidentele care au loc din cauza persoanelor care încearcă să traverseze şoseaua.

Urmareste Automarket
"Pentru obiectivul de investiţii promovat 'Pasarele pietonale pe DN 1 km 19+810 în localitatea Corbeanca, în localitatea Săftica la km 22+275 şi la km 28+700 în localitatea Tâncăbeşti' a fost pregătită documentaţia necesară demarării achiziţiei publice de servicii de proiectare în faza de Studiu de Fezabilitate", precizează CNADNR într-un comunicat de presă.

Cu toate acestea, CNADNR nu dispune încă de fondurile necesare pentru realizarea celor trei pasarele.

Instituţia speră să primească bani la rectificarea bugetară cu scopul de a finaliza construcţia celor trei pasarele până la sfârşitul anului 2016.

Via Economica

Comentarii (1)

  • Murphy
    Pasarelele astea nu sunt facute pentru pietoni ci pentru curcanii aia cu pistoalele la panda!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru