Autostrada

Luni, 10 August 2020 | Intern

Imagini cu primele lucrări la autostrada A3 Târgu Mureș - Ungheni: tronsonul ar trebui finalizat până la sfârșitul anului 2021

Lucrările la tronsonul Târgu Mureș - Ungheni de aproape 5 kilometri din cadrul autostrăzii A3 București - Borș au început în recent și ar trebui finalizate până la sfârșitul anului viitor.
Marti, 04 August 2020 | Intern

Promisiuni de la Ministerul Transporturilor: autostrada Comarnic-Braşov va avea tuneluri și va fi făcută cu fonduri europene sau în parteneriat cu BERD

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că autostrada Comarnic-Braşov va fi construită fie cu fonduri europene, fie în baza unui parteneriat între autorităţile române şi Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Ministrul a mai spus că studiul de fezabilitate trebuie să fie revizuit, urmând să fie aleasă varianta cu tuneluri.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Tronsonul de 5 kilometri de pe Autostrada A3 dintre Biharia și Borș a fost finalizat: circulația va fi deschisă abia în toamnă

Lucrările la tronsonul de 5 kilometri dintre Biharia și Borș din cadrul autostrăzii A3 au fost finalizate, însă circulația rutieră va fi inaugurată cel mai probabil în toamnă, după stabilirea procedurilor de la granița cu Ungaria.
Marti, 19 Mai 2020 | Intern

Autoritățile au finalizat reabilitarea unui nou tronson din autostrada A2 București - Constanța: urmează noi restricții pe alte sectoare

Autoritățile au finalizat reasfaltarea unui tronson de 8 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța, iar în perioada următoare vor fi impuse retrictii pe un nou tronson de 11 kilometri.
Luni, 04 Mai 2020 | Intern

Lucrările de reabilitare la autostrada București - Constanța vor continua pe tot parcursul verii: "Avem șansa fantastică să terminăm lucrările în noiembrie"

Lucrările de reparație pe sectorul București - Fundulea al autostrăzii A2 către Constanța vor continua pe tot parcursul verii cu scopul ca acestea să fie finalizate în luna noiembrie.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Intern

Reabilitarea unui prim sector de pe autostrada A2 București - Constanța s-a încheiat: porțiunea dintre kilometri 12 și 17 a fost redeschisă traficului

Lucrările la tronsonul dintre kilometri 12 și 17 ai autostrăzii A2 București - Constanța au fost finalizate, iar porțiunea de drum a fost redeschisă traficului. Lucrările vor continua însă pe alți 18 kilometri.
Marti, 18 Februarie 2020 | Intern

Autostrada A2 București - Constanța intră în reparații timp de doi ani: vor fi reabilitați 24 de kilometri

Un tronson de 24 de kilometri din autostrada A2 București - Constanța intră în reabilitare pentru o perioadă de doi ani în care rosturile de dilatație vor fi refăcute.
Marti, 27 Iunie 2017 | Intern

Primele detalii despre construcția autostrăzii Sibiu - Pitești: cele mai ușoare secțiuni necesită 4 ani de lucrări

Construcția primei secțiuni din autostrada Sibiu - Pitești va dura 3 ani, în timp ce ultima secțiune va necesita 4 ani de lucrări, însă nu este clar când vor începe efectiv lucrările la cele două șantiere.
Joi, 14 Iulie 2016 | Intern

Coşmarul Centurii Bucureştiului nu se mai termină: circulaţia pe cei 10 km între A1 şi Chitila ar putea fi oprită complet în august şi septembrie

Circulaţia pe un tronson de aproape 10 kilometri ai Şoselei de Centură a Bucureştiului care leagă Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi Chitila (DN7) ar putea fi blocată complet în august şi septembrie.
Marti, 05 Iulie 2016 | O lume nebuna

VIDEO: Un român a mers 15 kilometri pe contrasens pe o autostradă din Italia

Un român inconștient a circulat pe contrasensul unei autostrăzi din Italia. Rularea lui s-a întins pe 15 kilometri, timp în care a folosit chiar și banda a doua.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Intern

Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi DN1 Bucureşti - Ploieşti se reasfaltează: traficul va fi restricţionat timp de două luni

Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi Drumul National DN1 Bucureşti - Ploieşti va fi restructionat în anumite zone până la sfârşitul lunii iulie, întrucât suprafaţa de rulare se reasfaltează.
Joi, 07 Aprilie 2016 | Intern

Autostrada Transilvania, mai aproape de realitate: contractul pentru ultimul lot a fost semnat

Autorităţile au semnat contractul pentru construcţia segmentului de autostrada Iernut - Cheţani cu o lungime de 18 kilometri din cadrul autostrăzii Transilvania. Lucrările vor dura un an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Martie 2016 | O lume nebuna

Inventiv până la proba contrarie: un șofer român a păcălit de 267 de ori punctele de plată a taxei de autostradă în Franța

Un bărbat de 46 de ani care transporta materiale de construcții pe ruta România-Spania a fost arestat de polițiștii francezi după ce a forțat o barieră la intrarea pe autostradă. Oamenii legii au descoperit că acesta reușise să treacă fără să plătească de 267 de ori în ultimii trei ani.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Intern

Promisiuni fără fundament: lucrările la autostrada Piteşti - Sibiu nu pot începe în 2016 decât cu acordul UE

Autorităţile s-au grăbit să promită că lucrările la autostrada Sibiu - Piteşti vor începe în 2016, fără să ia în calcul că acest lucru va fi imposibil fără un acord din partea Comisiei Europene.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Intern

Cele 45 de zile au devenit 6 luni: autostrada Orăştie - Sibiu va fi redeschisă abia în iunie 2016

Segmentul Sălişte-Cunţa din cadrul Autostrăzii Orăştie - Sibiu va fi redeschis circulaţiei abia în iunie 2016, deşi autorităţile au promis iniţial că refacerea porţiunii de 200 de metri afectată de probleme va dura doar o lună şi jumătate.
Miercuri, 25 Noiembrie 2015 | Intern

Autorităţile s-au resemnat: "Avem mai puţini kilometri de autostradă, dar măcar sunt siguri şi se poate circula"

Autorităţile par resemnate că anul 2015 se va încheia cu mai puţini kilometri de autostradă decât în 2014. "Acei kilometri sunt siguri şi se poate circula pe ei", spune Dan Costescu, ministrul Transporturilor.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Intern

Lucrările la Autostrada Sibiu - Piteşti încep în 2016, cu un an mai devreme decât planurile iniţiale

Autorităţile sunt decise să înceapă lucrările la Autostrada Sibiu - Piteşti în 2016, cu un an mai devreme decât planurile stabilite iniţial.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | Intern

Statul suflă şi-n iaurt: va monitoriza mai atent toate segmentele de autostrăzi aflate în construcţie

Autorităţile anunţă că au sporit măsurile de monitorizare şi verificare a segmentelor de autostrăzi aflate în construcţie după problemele întâmpinate în cadrul Autostrăzii Orăştie - Sibiu.
Sambata, 07 Noiembrie 2015 | Intern

Autostrada Sibiu - Pitești: Statul propune 5 variante, tu poți vota traseul preferat

Autoritățile au prezentat 5 variante pentru Autostrada Sibiu - Pitești și te invită să votezi traseul pe care îl preferi. Construcția autostrăzii va avea loc în perioada 2017-2020.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Intern

Autostrada Orăştie - Sibiu, redeschisă abia în iulie 2016? Statul susţine că lucrările pot fi terminate mai devreme

Reabilitarea unei porţiuni de aproximativ 300 de metri din autostrada Orăştie - Sibiu ar putea dura până în iulie 2016, însă statul susţine că lucrările pot fi terminate mai repede.

Tag-uri similare

Audi, Alfa Romeo, China, accident, Marea Britanie, Italia, studiu, A3, autostrada, trafic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru