Autostrada

Marti, 16 Aprilie | Intern

Anumite porțiuni de pe autostrada București-Pitești vor intra în reparații

O porțiune de 42 de kilometri de pe autostrada București-Pitești va intra în reparații pentru a o aduce la o stare de viabilitate corespunzătoare. Acest tronson are durata normală de funcționare expirată din 2005.
Marti, 16 Aprilie | Intern

Încă o bornă depășită: România are mai mult de 1.100 km de drum expres și autostradă

Potrivit celor mai recente cifre date venite de la Ministerul Transporturilor, România a depășit borna de 1.100 de kilometri de drum expres și autostradă.
Joi, 17 August 2023 | Intern

Noi promisiuni de la Minister: Până la final de 2024 vor fi dați în circulație minim 200 km de autostradă

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, până la finalul anului 2024 vor fi dați în circulație minim 200 de kilometri de autostradă. În cazul optimist, ar putea fi deschiși 300 de kilometri de drum de mare viteză.
Joi, 27 Iulie 2023 | Intern

Moment istoric: România depășește borna celor 1.000 km de drum de mare viteză

Lotul Nușfalău - Suplacu de Barcău, parte din Autostrada A3, este aproape finalizat. Cu cei aproape 14 kilometri ai acestui tronson, România depășește borna celor 1.000 de kilometri de drum de mare viteză. Există, însă, și o veste mai puțin bună.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | Intern

A fost aprobat traseul final al Autostrăzii Ploiești - Brașov. Investiție de 5.5 miliarde de euro

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avizat traseul final al Autostrăzii Ploiești - Brașov. Investiția estimată se ridică la 5.5 miliarde de euro.
Luni, 24 Aprilie 2023 | Intern

Moment istoric: În câteva luni, România atinge borna de 1.000 km de autostradă

În câteva luni, România ar putea atinge borna simbolică de 1.000 de kilometri de autostradă. Chiar și așa, tronsonul "aniversar" nu poate fi utilizat de șoferi, având în vedere că nu are conexiune cu infrastructura existentă.
Vineri, 17 Martie 2023 | Intern

Moment istoric: Încep lucrările la prima autostradă în zona montană a României

Autoritățile anunță că a fost emisă autorizația de construire a primei autostrăzi în zona montană a României. Este vorba despre tronsonul Tigveni - Curtea de Argeș, parte a autostrăzii Sibiu - Pitești.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Intern

A fost desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autostrăzii Bacău - Pașcani

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autotrăzii Bacău - Pașcani, cu o lungime de 30.3 kilometri.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Intern

ÎN SFÂRȘIT: Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu - Pitești, deschiși circulației

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că primii kilometri ai autostrăzii Sibiu - Pitești au fost deschiși circulației rutiere. Este vorba despre tronsonului dintre Sibiu și Boița.
Joi, 27 Octombrie 2022 | Intern

A fost semnat contractul pentru finalizarea Autostrăzii A3 Chețani - Câmpia Turzii

Autotrada A3 Chețani - Câmpia Turzii, singurul tronson lipsă dintre Târgu Mureș și Cluj-Napoca, are un nou constructor. Acesta are la dispoziție 21 de luni să finalizeze cei 15.7 kilometri, aflați deja la un stadiu de 40%.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Intern

Autostrada A1: un tronson de 9 kilometri va fi gata în 45 de luni

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, alături de CNAIR și firma UMB, au semnat contractul pentru construirea tronsonului lipsă între localitățile Margina și Holdea. Porțiunea de drum măsoară peste 9 kilometri și va fi gata în 45 de luni.
Luni, 10 Octombrie 2022 | Intern

Lotul 2 al Autostrăzii de Centură a Capitalei: au fost turnați primii kilometri de asfalt

Pe lotul 2 al Autostrăzii de Centură a Capitalei A0 au fost turnați primii kilometri de asfalt. Lucrările la acest tronson au început efectiv în luna august a acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Intern

Stadiul lucrărilor pe primul tronson al autostrăzii Sibiu - Pitești. Ar putea fi deschis până la finalul anului

Tronsonul Sibiu - Boița, primul din autostrada Sibiu - Pitești, ar putea fi gata până la finalul anului. Pe viaductul Tălmăcel s-au turnat, recent, segmentele.
Marti, 23 August 2022 | Intern

Autostrada Ploiești - Buzău: încep lucrările pe lotul 1, iar în 2025 ar putea fi deschis circulației

Încep lucrările pe lotul 1 al autostrăzii Ploiești - Buzău, parte din Autostrada Moldova (A7), anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Joi, 11 August 2022 | Intern

Autostrada Ploiești-Buzău: în data de 22 august încep lucrările pe Lotul 1

CNAIR a emis Ordinul de începere a lucrărilor pentru Lotul 1 al autostrăzii Ploiești - Buzău. Porțiunea respectivă are o lungime de 21 de kilometri, iar construcția va începe în 22 august.
Vineri, 05 August 2022 | Intern

Ministrul Transporturilor: A fost desemnat constructorul pentru încă 2 tronsoane din Autostrada Moldovei

A fost desemnat constructorul pentru încă 2 (dintr-un total de 4) tronsoane din A7 - Autostrada Moldovei, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Luni, 01 August 2022 | Intern

Ministrul Transporturilor: Primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița, deschis până la finalul anului

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița, cu o lungime de 13 kilometri, va fi dat în folosință până la finalul acestui an.
Luni, 25 Iulie 2022 | Intern

Cel mare mare viaduct de autostradă care se construiește în prezent în România. Ar putea fi gata anul acesta

Viaductul Tălmăcel se află pe tronsonul Sibiu - Boița (autostrada A1 Sibiu - Pitești) și este cel mai mare viaduct de autostradă care se construiește în prezent la noi în țară. Circulația ar putea fi deschisă anul acesta.
Marti, 24 Mai 2022 | Intern

Imagini din dronă cu secțiunea 1 a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești. Ar putea fi deschisă anul acesta

Autostrada A1 Sibiu - Pitești este împărțită în 5 secțiuni. Pe primul tronson, cu o lungime de 13.17 kilometri am putea circula până la finalul acestui an, după cum arată imaginile filmate cu drona.
Luni, 23 Mai 2022 | Intern

VIDEO: Cum au avansat lucrările de pe tronsonul 2 al Autostrăzii de Centură A0 a Bucureștiului. Ar putea fi gata la finalul anului

Un clip publicat recent arată cum au avansat lucrările de pe cel de-al doilea tronson al Autostrăzii de Centură A0 din București. Această porțiune măsoară 16 kilometri și sunt șanse mari ca aceasta să fie completată la finalul acestui an.

Tag-uri similare

Audi, Alfa Romeo, China, accident, Marea Britanie, Italia, studiu, A3, autostrada, trafic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru