Autostrada A1: un tronson de 9 kilometri va fi gata în 45 de luni

de Tiberiu Safta
Vineri, 14.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, alături de CNAIR și firma UMB, au semnat contractul pentru construirea tronsonului lipsă între localitățile Margina și Holdea. Porțiunea de drum măsoară peste 9 kilometri și va fi gata în 45 de luni.

Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor, a semnat un contract alături de șeful CNAIR, Cristian Pistol și firma UMB pentru construirea unui nou tronson al Autostrăzii A1. Noua porțiune de drum va măsura 9.13 kilometri, dintre care 2 kilometri vor avea tuneluri cu galerie dublă.

Conform contractului, în valoare de 370 de milioane de euro, lucrările pentru noua porțiune vor dura 45 de luni. Perioada de proiectare va dura 11 luni, iar cea de execuție va fi de 34 de luni. Astfel, termenul limită de finalizare este august 2026.

via Hotnews

Comentarii (4)

  • ingineria lu' peste
    4 ani pentru 9 km de autostrada ?!?!? Chiar si cu cei 2 km de tunel, este enorm de mult timp. Suntem in 2022, numai sapam tunelurile cu lopata.
    8 1
  • Mr Dragnea
    daca ati votat iohanisi...ati votat placutza..
    8 8
  • Nerabdare
    Hai, bai, mai repede cu bucata asta lipsa odata, si cu aia Pitesti-Sibiu, si cu DNCB la doua benzi, si cu..., si cu...!!! Sa putem si noi emigra mai rapid, dintr-o bucata de la Constanta la Arad, in Germania... ca ne trec toate tineretile tot asteptand si traversand prin sate. Pastele cailor de ea de tara!
    7 0
  • Nu. Cele 45 de luni includ si perioada de garanție.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru