Autostrada

Luni, 21 Martie 2022 | General

Limite de viteză mai mici cu 10 km/h pe autostrăzile din Europa. Scopul? Reducerea consumului de carburant

Agenția Internațională a Energiei (IEA) a propus ca limitele de viteză de pe autostrăzi să fie micșorate cu minim 10 km/h. Reducerea limitei de viteză va duce la economisirea de carburant în contextul crizei din prezent.
Luni, 21 Februarie 2022 | Intern

Constructorii desemnați pentru tronsonul Ploiești-Buzău al Autostrăzii Moldova A7

Asociația Pro Infrastructură a anunțat firmele de construcție care se vor ocupa de realizarea tronsoanelor dintre Buzău și Ploiești a Autostrăzii Moldovei A7. Noua porțiune de drum va măsura 63 de kilometri și ar trebui să fie gata în 2026.
Marti, 08 Februarie 2022 | Intern

S-a semnat contractul pentru începerea lucrărilor la Secțiunea 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești

Ministerul Transporturilor a anunțat că a fost semnat un contract în valoare de aproape 1 miliard de euro pentru construirea Secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești, care va traversa Carpații. Porțiunea de drum va fi gata în 2027.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Intern

VIDEO: Cum arată lucrările de pe porțiunea de autostradă Pitești-Curtea de Argeș

Un nou material video arată cum s-au desfășurat până acum lucrările de pe porțiunea de autostradă care leagă Pitești de Curtea de Argeș. Porțiunea de drum va extinde cu 30 de kilometri lungimea Autostrăzii A1. Lucrările au început în septembrie 2021 și vor fi gata în 2024 sau 2025.
Miercuri, 19 Ianuarie 2022 | Intern

Primul tronson al autostrăzii A1 Sibiu - Pitești ar putea fi dat în circulație în 2022

Lucrările pe primul tronson al autostrăzii A1 Sibiu - Pitești avansează foarte bine, astfel că acesta ar putea fi dat în circulație la finalul acestui an, mai repede decât era prevăzut. Primele segmente ale viaductului Tălmăcel s-au unit.
Marti, 11 Ianuarie 2022 | Intern

Drum de mare viteză București - Alexandria: a fost ales câștigătorul care va elabora studiul de fezabilitate

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ales câștigătorul care va elabora studiul de fezabilitate pentru viitorul drum de mare viteză București - Alexandria. Durata contractului este de 17 luni.
Luni, 27 Decembrie 2021 | Intern

În ce stadiu se află drumul de mare viteză Craiova - Drobeta Turnu Severin - Lugoj

Compania de Austostrăzi anunță că a fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției drumului de mare viteză Craiova - Drobeta Turnu Severin - Lugoj. Acesta va avea o lungime de circa 250 de kilometri.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Intern

Topul autostrăzilor prioritare în România: Autostrada Sibiu-Pitești, Autostrada Zăpezii și Autostrada Transilvania

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a publicat un clasament cu punctajele obținute de către autostrăzile în lucru din cadrul Planului Investițional 2020-2030. Cel mai mare punctaj l-a obținut Autostrada Sibiu-Pitești (Transcarpați), urmată de autostrăzile Zăpezii și Transilvania.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Intern

Un tronson din Autostrada Transilvania, construit în 16 luni, va fi dat în folosință mai devreme

Un tronson de aproape 9 kilometri (din care 4.5 km autostradă) din Autostrada Transilvania este aproape gata și așteaptă să fie inaugurat. Porțiunea de drum a fost construită în aproape 16 luni și va fi deschisă circulației mai devreme decât era prognozat
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Intern

Topul progreselor înregistrate pe autostrăzile din România în octombrie

La finalul lunii octombrie, firma constructoare de autostrăzi Umbrărescu a înregistrat cel mai mare progres al lucrărilor pe tronsonul 3 al drumului expres Craiova – Pitești. Aceștia sunt urmați de către Strabag și Nurol.
Vineri, 29 Octombrie 2021 | Intern

Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda este aproape gata. A fost asfaltat în întregime

Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, cu o lungime de aproximativ 25 de kilometri, este aproape gata. Întregul tronson a fost deja asfaltat, stadiul fizic al lucrărilor fiind acum la 90%.
Luni, 20 Septembrie 2021 | Intern

Fostul ministru al Transporturilor: "Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș - Turda, finalizat în proporție de 98%"

Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș - Turda este finalizat în proporție de 98%, susține fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. Tronsonul respectiv are o lungime de 24.25 kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Septembrie 2021 | Intern

Autostrada Nordului: o nouă licitație pentru lotul Baia Mare – Bistrița

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a relansat licitația pentru studiul de fezabilitate al lotului Baia Mare - Bistrița din viitoarea șosea de mare viteză Baia Mare - Suceava, cunoscută ca Autostrada Nordului. Valoarea estimată a licitației este de 21,57 milioane de lei.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Intern

Autostrada Sibiu-Pitești: se lansează primele oferte pentru secțiunea care traversează munții

Termenul de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 peste Carpați din Autostrada Sibiu - Pitești este 20 septembrie, a declarat Cătălin Drulă, la prezentarea bilanțului de opt luni în fruntea Ministerului Transporturilor.
Joi, 02 Septembrie 2021 | Intern

Au început lucrările la lotul 5 al autostrăzii Pitești - Sibiu. Are o lungime de 30 de kilometri

Constructorul italian Astaldi a început lucrările pe lotul 5 al autostrăzii Pitești - Sibiu. Tronsonul de drum are o lungime de 30.35 kilometri și începe unde se termină actuala A1 la Pitești (Bascov).
Vineri, 02 Iulie 2021 | Intern

CNAIR a scos la licitație supervizarea lucrărilor pentru cel mai scump lot de autostradă din România

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat licitația pentru supervizarea lucrărilor pe lotul 3 Cornetu - Tigveni din Autostrada Sibiu - Pitești. În cursa pentru cel mai mare contract de autostradă din România s-au înscris 15 candidați, din care au fost selectați șase luna trecută.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Intern

Autostrada Ploiești-Buzău a fost scoasă la licitație: costuri estimate la 5 miliarde de lei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitaţie lucrările de execuţie a autostrăzii Ploieşti - Buzău, cu cele trei loturi: Dumbrava-Mizil, Mizil-Pietroasele şi Pietroasele-Buzău.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | Intern

CNAIR reia lucrările de reparație pe autostrada A2 București - Constanța: restricțiile de circulație intră în vigoare din 14 septembrie

CNAIR a anunțat că va relua lucrările de reparație pe 13 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța începând din 14 septembrie, astfel că va introduce anumite restricții de circulație.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Intern

Autostrada Transilvania: a fost semnat contractul pentru tronsonul de 13.5 kilometri dintre Nuşfalău şi Suplacu de Barcău

Autoritățile au semnat un nou contract pentru proiectarea şi execuţia unui tronson din Autostrada Transilvania. Este vorba despre 13,5 kilometri între Nuşfalău şi Suplacu de Barcău, segment ce ar trebui realizat de turcii de la Nurol în termen de 24 luni. Valoarea contractului este de circa 384 milioane de lei.
Miercuri, 12 August 2020 | Intern

Tronsonul de 5 kilometri de pe Autostrada A3 dintre Biharia și Borș va fi deschis circulației în 4 septembrie

Circulația rutieră pe tronsonul de 5 kilometri dintre Biharia și Borș din cadrul autostrăzii A3 va fi inaugurată în 4 septembrie. Tronsonul face legătura cu autostrada M4 din Ungaria.

Tag-uri similare

Audi, Alfa Romeo, China, accident, Marea Britanie, Italia, studiu, A3, autostrada, trafic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru