Constantin Stroe

Duminica, 18 Decembrie 2016 | Intern

Doliu în industria auto din România: Constantin Stroe, omul care a salvat Dacia, a încetat din viață la 74 de ani

Constantin Stroe, considerat omul care a reușit să mențină Dacia pe linia de plutire după Revoluție și să convingă Renault să cumpere marca în 1999, a încetat din viața la 74 de ani.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Industrie

Dacia a exportat echivalentul în piese a 5.2 milioane de mașini

Dacia sărbătorește exportul a 10 milioane de metri cubi de piese prin centrul logistic de la Mioveni. Volumul realizat reprezintă echivalentul a 5.2 milioane de vehicule și a fost atins după 10 ani de activitate a centrului.
Joi, 04 Iunie 2015 | Intern

Guvernul le promite celor de la Dacia finalizarea autostrăzii Pitești-Sibiu până în 2020

Autostrada Pitești-Sibiu este prioritatea numărul unu a Masterplanului de transporturi al României și va fi finalizată în 2020, a promis astăzi, în numele Premierului, un oficial al Guvernului în fața celor de la Dacia.
Vineri, 22 Mai 2015 | Intern

Constantin Stroe: "Maşinile noi ar trebui vândute fără TVA, pentru stimularea pieţei"

Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România, propune eliminarea TVA-ului pentru maşinile noi în vederea stimulării vânzărilor.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Intern

Dacia: "Autostrada Sibiu-Braşov în loc de Sibiu-Piteşti ar fi un dezastru pentru noi"

Vicepreşedintele Dacia a criticat posibilitatea anunţată de Ministerul Marilor Proiecte, Dan Şova, de a schimba traseul autostrăzii Sibiu-Piteşti înspre Braşov, modificarea având consecinţe logistice serioase pentru Dacia.
Marti, 03 Septembrie 2013 | Intern

Constantin Stroe (Dacia): "Timbrul de mediu ne-a distrus piaţa auto"

Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie Dacia, spune că timbrul de mediu a distrus piaţa auto din România, titrează Gândul.
Marti, 26 Octombrie 2010 | Industrie

Duster a devenit un succes pentru exporturile Dacia

Potrivit Ziarului Financiar, unul din trei modele Dacia trimise la export este Duster. SUV-ul românesc a fost deja produs în 50.000 de exemplare, 80% destinate exportului.
Vineri, 13 August 2010 | Modele noi

Constantin Stroe: "Dacia va lansa în 2012 o berlină"

Vicepreşedintele Dacia, Constantin Stroe, a declarat recent că producătorul român de automobile va lansa în 2012 un sedan. În plus, fosta uzină ARO va deveni furnizor din toamnă.
Luni, 28 Iunie 2010 | Intern

Constantin Stroe: "Dacia nu va suferi prea tare din cauza creşterii TVA "

Vicepreşedintele mărcii Dacia consideră că producătorul auto din Mioveni şi furnizorii săi nu vor fi atinşi prea tare de creşterea TVA-ului, deoarece exportă 91% din producţie.
Miercuri, 14 Ianuarie 2009 | Intern

Dacia ar putea reduce preturile cu 20%

Dacia ar putea reduce preturile la toate versiunile modelului Logan cu pana la 2000 de euro, conform vicepresedintelui Constantin Stroe.

Tag-uri similare

Dacia, Romania, Logan, pret, Pitesti, Constantin Stroe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru