Fiul lui Michael Schumacher va concura în 2015 în Formula 4 Germania

de Daniel Popescu
Luni, 02.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, a semnat un contract cu echipa Van Amersfoort Racing pentru a concura în Formula 4 Germania.

Esential 15 ani este varsta lui Mick Schumacher
Mick Schumacher va debuta în acest an în competiţiile de monoposturi după ce a ajuns la un acord pentru a concura în Formula 4 Germania pentru echipa Van Amersfoort Racing.

Fiul lui Michael Schumacher, care în prezent se recuperează după un grav accident suferit la schi în decembrie 2013, a testat pentru prima oară monopostul de Formula 4 Germania la sfârşitul anului trecut, după ce devenise vicecampion în karting.

Frits van Amersfoort, proprietarul echipei Van Amersfoort Racing, l-a ales pe Mick Schumacher datorită prestaţiilor sale din teste şi din simulator.

"Este o tradiţie pentru noi să avem vicecampionul din karting şi să-i oferim un test în simulator. A petrecut o zi întreagă în simulatorul echipei de la sediul din Olanda, apoi l-am văzut la o sesiune de teste de la Valencia, iar în cele din urmă am ajuns la un acord pentru a concura în Formula 4 Germania", a declarat el.

Mick Schumacher a concurat în karting preponderent sub numele de Mick Junjior sau Mick Betsch, după numele de fată al mamei sale.

Tot în Formula 4, dar în competiţia naţională din Marea Britanie, va concura şi românca Alexandra Marinescu, care a efectuat recent un test pe circuitul de la Brands Hatch.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Succes Mick!! Nu-ti fa de rusine tatal!
    2 0
  • succes miki sa fi bn .ca si tatal tau s fie bucuros mihael de tine cum si noi ne-am bucurat de rezultatele care le-a obtinut cind concur in formul 1 succes miki....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru