Biografia lui Schumacher scrisă de Karin Sturm, disponibilă acum şi în limba română

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Editura Publica a lansat versiunea în limba română a biografiei lui Michael Schumacher scrisă de jurnalista Karin Sturm. Cartea este disponibilă în librării şi costă 39 lei.

Esential 39 de lei este pretul de lista al biografiei lui Michael Schumacher
Fanii lui Michael Schumacher au posibilitatea de a citi biografia septuplului campion mondial în limba româna, întrucât editura Publica a anunţat lansarea biografiei lui Schumacher.

Biografia a fost scrisă de cunoscută jurnalista sportivă Karin Sturm, care prezintă în carte atât cariera germanului, cât şi aspecte inedite din viaţa să privată.

"Karin Sturm dă cuvântul, în volumul de faţă, multor persoane din domeniul automobilismului care i-au intersectat devenirea, oferind, astfel, prima biografie completă, care oferă informaţii atât despre viaţa privată, cât şi despre cariera lui Michael Schumacher", se arătă în descrierea biografiei.

Sturm este prezenta la cursele de Formula 1 începând din sezonul 1982, iar în 2009 a primit din partea landului federal Bavaria Premiul pentru întreaga activitate jurnalistică din domeniul sportului.

Biografia lui Schumacher este disponibilă în librării în format paperback, are 368 de pagini şi are un preţ de listă de 39 lei, iar de pe site-ul editurii poate fi comandată pentru 37 de lei.

Via Editura Publica

Comentarii (3)

  • Clar ca o s-o cumpar :).
    7 2
  • In limba engleza se gaseste undeva in tara?
    0 2
  • dar in limba pechineza se poati ?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru