Solberg, mulţumit de testele din Franţa pentru Raliul Italiei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.05.2011
Petter Solberg este mulţumit de rezultatele pe care le-a obţinut în testele efectuate în Franţa în avanpremiera Raliului Italiei din acest weekend.

La sfârşitul săptămânii trecute, Petter Solberg a reuşit să efectueze un test cu Citroen DS3 WRC ca parte a pregătirilor pentru Raliul Italiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Pilotul norvegian avea nevoie de o astfel de experienţă pentru a evalua caracteristicile maşinii pe un traseu asemănător cu cel pe care îl va avea de infruntatat în Sardinia, iar rezultatele l-au mulţumit pe fostul campion mondial.

"Sunt fericit că am reuşit să avem un test înainte de acest eveniment. Cu toţii am muncit din greu şi sunt mulţumit de rezultatele din teste. După dezamăgirea din Iordania (n.r - Solberg a abandonat în ultima zi a competiţiei), sunt mai mult decât pregătit pentru un rezultat bun aici în Sardinia şi voi face tot ce este nevoie pentru a obţine unul", a declarat norvegianul pentru site-ul său oficial.

În ultimii ani, de când a devenit pilot privat, Solberg a reuşit cu greu să-şi asigure teste pe parcursul sezonului din cauza resurselor financiare limitate de care dispune.

Via | Petter Solberg

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru