Loeb şi Solberg se reîntâlnesc în etapa de rallycross din Franţa

de Daniel Popescu
Vineri, 30.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Petter Solberg va avea un adversar celebru în etapa din Franţa din cadrul Campionatului European de Raliuri: nonuplul campion mondial de raliuri Sebastien Loeb.

Esential 10 este locul ocupat de Solberg in clasamentul Campionatului European de Raliuri
Petter Solberg concurează în acest an în Campionatul European de Raliuri, iar în etapa din Franta de la finalul acestei săptămâni va avea parte de un adversar cu care s-a luptat în WRC.

Este vorba despre Sebastien Loeb, nonuplul campion mondial de raliuri urmând să-şi facă apariţia în competiţie în ţara sa natală.

Solberg aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu francezul pe care l-a învins în lupta pentru titlu în Campionatul Mondial de Raliuri în 2003, însă nu a minimalizat nici abilitaţilor celorlalţi piloţi din concurs.

Sigur că nu lupt doar cu Loeb. Mai sunt câţiva piloţi foarte buni care concurează tot anul şi care sunt dificil de învins.

Petter Solberg
Pilot Rallycross
"Sigur că nu lupt doar cu Loeb. Mai sunt câţiva piloţi foarte buni care concurează tot anul şi care sunt dificil de învins.
Acesta este unul dintre cele mai competitive medii în care am concurat vreodată. Ar trebui să fie o luptă pe cinste şi aştept cu mare nerăbdare. Competiţia este tot ce contează pentru mine"
, a declarat el.

În prezent, după primele şase din cele nouă etape ale sezonului de rallycross, norvegianul ocupă locul 10 în clasamentul general cu 43 de puncte.

Solberg şi Loeb vor concura cu maşini Citroen DS3 adaptate pentru rallycross, iar la etapa franceză va participa şi Kris Meeke cu un Peugeot 208. Acesta din urmă lupta în paralel pentru un loc în echipa Citroen de anul viitor în WRC, urmând să concureze pentru constructorul francez în Raliul Australiei în locul lui Dani Sordo.

SEBASTIEN LOEB: TEST PENTRU RALLYCROSS

Via MaxRally

Comentarii (1)

  • e vb de rallycross si nu de campionatul european de raliuri (ERC) unde nu participa nici Petter nici Sebastien
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru