Porcişteanu vrea să-şi ia revanşa şi să câştige Raliul Timişoarei

de Daniel Popescu
Miercuri, 10.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vali Porcişteanu şi-a stabilit ca obiectiv să câştige Raliul Timişoarei, după ce în etapa inagurală de la Braşov a ratat victoria în ultima probă specială.

Campionatul Naţional de Raliuri programează la sfârşitul acestei săptămâni a doua etapă a sezonului, care va avea loc la Timişoara.

După numeroasele probleme cauzate de vreme la etapa de debut de la Braşov, piloţii vor avea oportunitatea să concureze într-un nou raliu pe asfalt, dar în condiţii meteo semnificativ mai bune.

Vicecampionul naţional Vali Porcişteanu îşi propune să câştige Raliul Timisoarei pentru a-şi lua astfel revanşa după ce în etapa de debut a avut parte de un accident în ultima probă specială care l-a împiedicat să urce pe prima treaptă a podiumului, oferindu-i victoria lui Francois Delecour.

Urmareste Automarket
"Sunt pregătit pentru a mă lupta din nou pentru primul loc.
Am tras toate concluziile necesare după prima etapă şi acum merg spre Timişoara cu o strategie care sper că îmi va permite să ajung primul la final. Nu va fi uşor, dar sunt convins că pot să îmi îndeplinesc obiectivul"
, a declarat el.

Pilotul echipei BCR Leasing Rally Team va concura cu un Mitsubishi Lancer Evo X R4. Raliul Timişoarei va avea loc pe parcursul zileilor de vineri şi sâmbăta.

Via PMRacing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru