Colin McRae

Sambata, 27 Ianuarie 2018 | Motorsport

Un Ford Focus WRC pilotat de Colin McRae va fi scos la licitație: specialiștii se așteaptă să fie vândut cu cel puțin 135.000 de euro

Un Ford Focus WRC pilotat de celebrul Colin McRae va fi scos la licitație în 23 februarie. Exemplarul a fost utilizat în 11 etape din Campionatul Mondial de Raliuri, iar specialiștii se așteaptă să fie vândut pentru cel puțin 135.000 de euro.
Miercuri, 06 August 2014 | Motorsport

Top 10: Cele mai bune momente ale carierei lui Colin McRae

Colin McRae a obţinut un singur titlu mondial în WRC, însă cariera sa a fost presărată cu numeroase momente speciale, inclusiv prin participări în Raliul Dakar şi Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Evoluţia Nismo - divizia pentru performanţă Nissan

Nismo este pentru Nissan ceea ce este AMG pentru Mercedes-Benz sau divizia M pentru BMW. Este laboratorul unde se pregătesc cele mai perfomante Nissan-uri pentru stradă şi circuit. Şi pentru că Nismo vine oficial în Europa, facem o incursiune în povestea acestei divizii Nissan.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | WRC

TOP 10: Cele mai importante momente din istoria Ford în WRC

Istoria constructorului Ford în Campionatul Mondial de Raliuri poate fi împărţită în 10 perioade distincte în funcţie de performanţe şi de introducerea unor noi modele de maşini.
Marti, 06 Septembrie 2011 | WRC

Colin McRae, vinovat pentru producerea accidentului mortal din 2007

Colin McRae ar fi putut evita accidentul de elicopter din 2007 în urma căruia el şi fiul său în vârstă de cinci ani au încetat din viaţă, potrivit unui raport emis de autorităţile scoţiene.
Joi, 10 Martie 2011 | WRC

Colin McRae a pilotat ilegal elicopterul care i-a adus moartea

Campionul mondial de raliuri Colin McRae a pilotat fără licenţă elicopterul în care şi-a pierdut viaţa alături de alte trei persoane în urmă cu patru ani.
Joi, 22 Iulie 2010 | WRC

GALERIE FOTO: Cele mai spectaculoase sărituri în WRC cu Citroen C4

Citroen Racing a publicat un top al celor mai spectaculoase 10 sărituri efectuate cu modelul C4 WRC în ultimele şase sezoane ale Campionatului Mondial de Raliuri.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Motorsport

Colin McRae a fost votat "eroul all-time al motorsportului"

Britanici considera ca McRae este cea mai marcanta figura din istoria motorsportului, in fata lui Ayrton Senna si a lui Jim Clark.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | General

DiRT 2 va fi dedicat fostului campion WRC Colin McRae

Noul joc DiRT va avea o sectiune speciala care il va omagia pe Colin McRae, pilotul WRC decedat in 2007 intr-un accident de elicopter.
Marti, 02 Septembrie 2008 |

Omagiul inchinat lui Colin McRae cu 1100 de Subaru

1.100 de Subaru au adus un omagiu marelui pilot de raliuri Colin McRae, stabilind si doua recorduri mondiale.

Tag-uri similare

WRC, Mitsubishi, Subaru, Impreza, Lancer, raliuri, Colin McRae, Rally, Dirt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru