GALERIE FOTO: Cele mai spectaculoase sărituri în WRC cu Citroen C4

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.07.2010
Citroen Racing a publicat un top al celor mai spectaculoase 10 sărituri efectuate cu modelul C4 WRC în ultimele şase sezoane ale Campionatului Mondial de Raliuri.

Citroen WRC a câştigat ultimele şase titluri mondiale ale piloţilor în Campionatul Mondial de Raliuri alături de Sebastien Loeb şi a decis să sărbătorească acest lucru într-un mod inedit.

Constructorul francez a publicat un top al celor mai spectaculoase sărituri efectuate de piloţii Citroen WRC pe parcursul ultimilor şase ani, punctul de referinţă fiind înregistrat în Raliul Turciei din luna aprilie a acestui an, când Loeb a avut un salt de 85 de metri.

"A fost o senzaţie incredibilă, pentru că am stat în aer pentru mai multe secunde. În niciun moment nu ne-am gândit că vom sări atât de mult", a declarat francezul la vremea respectivă.

În topul celor mai spectaculoase sărituri ale celor de la Citroen WRC au fost incluse imagini reprezentându-i pe Loeb, Sebastien Ogier, Dani Sordo, Colin McRae şi Carlos Sainz în Suedia, Turcia, Norvegia, Finlanda, Italia şi Noua Zeelandă.

Via | Citroen

Comentarii (2)

  • mai e si un Xara, parca
    superbe!
    3 0
  • pardon Xsara*
    :D
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru