Omagiul inchinat lui Colin McRae cu 1100 de Subaru

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 02.09.2008
1.100 de Subaru au adus un omagiu marelui pilot de raliuri Colin McRae, stabilind si doua recorduri mondiale.

Esential

1.100 de Subaru au inchinat un omagiu regretatului pilot de raliuri Colin McRae.

Un convoi format din circa 1.100 de Subaru intins pe o distanta de 30 de mile a plecat din orasul natal al regratatului Colin McRae si a starbatut 300 de mile timp de noua ore pana la sediul central al Prodrive din Banbury.

Evenimentul a fost creat pentru a aduce un omagiu pilotului de raliuri care si-a pierdut viata intr-un tragic accident de elicopter.

Participantii la eveniment s-au organizat in formatie pentru a scrie numele pilotului scotian, campion mondial in WRC in 1995.

Cele 1.100 de exemplare Subaru au stabilit doua noi recorduri in Guinness Book. Mai intai, a depasit cu circa 800 de masini vechiul record al unei formatii de masini care inscriptioneaza numele lui Colin McRae urmat de steagul scotian, si a stabilit un nou record in ceea ce priveste o parada auto, depasind parada organizata cu modele Mitsubishi Lancer.

Via | Prodrive

Comentarii (5)

  • Andrei
    Bravo Lor
    Nu am nimic personal cu Colin McRae, jocurile dupa numele lui nu mi s-au parut chiar atat de reusite dar ca 1100 de masini Subaru sa faca asa ceva, este o realizare in sine si arata cat de mult l-au iubit si respectat pe acesta. Felicitarile lor! Sper ca Colin a vazut acesta parade de acolo de unde este si sper ca vegheaza asupra lor. Frumoasa parada si un mesaj la fel de frumos :)
    1 0
  • Superb
    Superb
    0 0
  • :(
    Un mare CAMPION! Pacat ca s-a stins asa devreme,mai ales ca urma sa revina in WRC...
    0 0
  • RIP
    R.I.P Colin ...un adevarat showman pacat...mai avea de pus multe masini de-a latu, l-as fi putut anul asta vedea live la Dakar Series .
    Un mare talent .
    R.I.P si pentru Michael Park ,si Richard Burns
    0 0
  • stefan
    foarte frumos
    mi-au dat lacrimile cand am vazut atata suflet din partea fanilor, ca si cum s-au inclinat in fata lui , in fata cerurilor....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru